Let it snow: sneeuwpret met Garmin!

Het skiseizoen is geopend en het heeft al flink gesneeuwd in de Alpen! Droom jij ook luidop van heerlijke afdalingen in de sneeuw? Wij hebben een aantal leuke sneeuwgadgets opgelijst waarmee je uren sneeuwplezier beleeft!

Sporthorloge voor sneeuwfanaten

Wil je weten hoeveel kilometers je hebt afgelegd op de piste? Maak kennis met de Fenix 5! Dit multisporthorloge houdt je afstand en snelheid bij en berekent hoogteverschillen. Ritjes in de lift worden niet meegerekend dus je krijgt een accuraat zicht op je prestaties in de sneeuw. Je zal weten waarover gepraat in de après-ski! De Fenix 5 barst van de technische snufjes, zoals gps- en GLONASS-satellietontvangst, een kompas en polshartslagmeting. Zo hoef je geen hartslagband te dragen onder al die laagjes skikledij, hoe zalig is dat? Bovendien kan je smsjes, mails en telefoonoproepen ontvangen. Handig als je ergens op de piste wil afspreken met je medeskiërs! Last but not least heeft de Fenix 5 een mooie look, met een polsband die je kan vervangen volgens je eigen stijl. Want geef toe dat je er ook op grote hoogte graag fashionable uitziet… Sneeuwfanaten met een kleiner budget zijn met de Vivoactive 3 trouwens ook goed voorzien!

Spectaculaire 360° beelden

Wil je je heroïsche sneeuwavonturen vastleggen op camera? Enter de VIRB360, een lichte en compacte camera om op je skihelm te bevestigen. Met één simpele aanraking start je een 360° opname in video, audio en/of foto. Zo kan je alles nadien nog eens herbeleven! Je kan je video’s en foto’s zelfs in real time delen op Facebook. Ideaal om indruk te maken op de thuisblijvers of om hen groen te doen uitslaan van jaloezie #sorrynotsorry.

GPS-kaart voor wintersporters

Heb je een Fenix sporthorloge of een Garmin GPS? Dan kan je een praktische kaart met winteractiviteiten in Europa downloaden. Je ziet meer dan 21.000 km ski- en snowboardpistes (incl. moeilijkheidsgraad), langlauf- en sneeuwscooterroutes én sleepistes. Ideaal om eens nieuwe horizonten te verkennen. Op de kaart staan ook de faciliteiten per skigebied. Zo vind je snel de weg naar een restaurant, een parkeerterrein of de dichtstbijzijnde sportwinkel voor als je last-minute vaststelt dat je je handschoenen vergeten bent… Kortom, een schat aan informatie voor een fervente wintersporter zoals jij! De weg van de après-ski naar je appartement zal je er echter niét op vinden, daarvoor rekenen we nog steeds op jouw gezond verstand…

Zeg nu zelf, voor deze onmisbare ski-gadgets smelt je toch onmiddellijk als sneeuw voor de zon? Geniet van je wintersportvakantie!