Wie wint de eerste ‘People’s GOAL Award’?

De expo ‘Goal! The Football Experience’, die vanaf 15 februari 2017 neerstrijkt in de Nekkerhal te Mechelen, gaat samen met Liverpool-keeper Simon Mignolet op zoek naar de populairste voetballer op de Belgische velden. Elke speler of speelster vanaf 16 jaar maakt kans. Amateur of prof, in welk verbond dan ook, maakt niet uit… De ‘People’s GOAL Award’ is de eerste algemene voetbalprijs waarin niet enkel kwaliteit, maar ook karakter, verdienste en integriteit beloond kunnen worden én waarin de stem van het volk de doorslag geeft! De winnaar of winnares van deze eerste ‘People’s GOAL Award’, krijgt niet enkel een prachtige award uitgereikt door Simon Mignolet, maar wordt door Simon ook uitgenodigd om met 2 personen een wedstrijd van Liverpool FC bij te wonen in het legendarische Anfield. Op 18 januari 2017 wordt de Top 20 bekendgemaakt van spelers/speelsters die tot dan toe het meeste stemmen wisten te verzamelen. Vanaf 18 januari kan er dan enkel nog op die 20 namen gestemd worden, dus aarzel niet om je stem uit te brengen op jouw favoriet. Stemmen voor de ‘People’s GOAL Award’ kan vanaf nu via www.goal-belgium.be!

Vanaf 15 februari 2017 strijkt de grootste voetbalexpo ter wereld neer in de Nekkerhal te Mechelen. ‘Goal! The Football Experience’! neemt de bezoekers mee op een boeiende trip doorheen de meest legendarische momenten van het wereldvoetbal, plaatst hen er middenin en laat hen deze ervaren alsof ze er zelf bij waren. Het leerrijke en interactieve pad van de expo ligt bezaaid met unieke en originele items die de geschiedenis van het wereldvoetbal kleurden. Van trofeeën, medailles, shirts van legendarische voetbalhelden als Garrincha, Lionel Messi, Eusébio, David Beckham, Jean-Marie Pfaff, Zinedine Zidane, Raúl, Roberto Baggio en Cristiano Ronaldo, de eerste voetbal, historische tenues van o.a. Pelé, Cruijff, Beckenbauer en Maradona, tot zelfs de voetbalschoenen van Ronaldinho en Lilian Thuram. De expo zal in BelgIë nog uitgebreid worden met een extra zone rond het Belgisch voetbal, een ‘Fun Zone’ met uitdagende voetbalattracties voor de actieve bezoekers en een gezellig themacafé. Imke Courtois, Gilles De Bilde en Simon Mignolet werken mee aan een aantal activiteiten die rond en tijdens de expo georganiseerd zullen worden, en het is dus Liverpool-keeper Simon Mignolet die met de ‘People’s GOAL Award’ de aftrap geeft van deze acties.

‘Goal! The Football Experience’ van 15 februari tot en met 30 april 2017 in de Nekkerhal te Mechelen. Tickets & info: www.goal-belgium.be