Kingslize Pizza best beoordeelde bezorgrestaurant van België 2016

Bezorgrestaurant Kingslize Pizza mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in België van 2016 noemen. Dit blijkt uit honderdduizenden beoordelingen die het afgelopen jaar op eten-bestelsite Pizza.be werden geplaatst.

Maandelijks bestellen honderdduizenden Belgen een bezorgmaaltijd via Pizza.be. Op basis van hun klantenbeoordelingen van de kwaliteit en de bezorging werden de 230 beste restaurants geselecteerd. Op deze restaurants konden gebruikers van Pizza.be stemmen om het beste bezorgrestaurant van België te verkiezen.

Redwan Belaskik van Kingslize Pizza in Leuven: “Deze titel van beste bezorgrestaurant is voor mij de kers op de taart. We proberen in te spelen op suggesties van klanten, en leveren steeds stipt ambachtelijk gemaakte producten bij hen thuis.”

Opvallend is dat in zowat elke Vlaamse stad een pizzeria verkozen werd tot best beoordeelde bezorgrestaurant. In Brussel en Wallonië is er meer verscheidenheid, met onder andere een Vietnamees restaurant als winnaar in Brussel, een Libanees restaurant in Luik en snack/pitta in Bergen.

Eten bestellen en laten leveren is populair bij de Belgen. Takeaway.com, het moederbedrijf van Pizza.be, ontving in het derde kwartaal van 2016 bijna 6 miljoen bestellingen in de Benelux. Dat is 33% meer ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2015. Siska De Lombaerde van Pizza.be legt uit waarom een maaltijd bestellen via het platform aan populariteit wint: “Ons beoordelingssysteem laat goede bedrijven hun markt uitbreiden. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons platform. Het aanbod op Pizza.be wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is.”

Het volledige overzicht van alle winnaars per categorie en stad is de vinden op Pizza.be/beste-restaurants.