DriveNow op Brussels Airport

DriveNow kondigt zijn samenwerking met Brussels Airport aan. Voortaan kunnen zakenreizigers en vakantiegangers een DriveNow-wagen oppikken of achterlaten op de P3 Holiday Parking op wandelafstand van de terminal van onze nationale luchthaven.

Met deze uitbreiding van de business area komt DriveNow tegemoet aan de noden van Brusselse inwoners of bezoekers die op een flexibele en efficiënte manier willen reizen via de luchthaven. Toekomende reizigers reserveren meteen na het landen een auto via de DriveNow-app, pikken hem op en rijden er de stad mee in, waar ze hem op gelijk welke legale plaats kunnen achterlaten volgens het free-floating principe. Vertrekkende reizigers kunnen de auto die ze in Brussel oppikten, gewoon achterlaten op de voor DriveNow gereserveerde parkeerplaatsen en inchecken in de luchthaven.

“We hebben de kaap van 10.000 gebruikers bereikt”

Vlak tegenover de uitgang van de luchthaven heeft DriveNow in samenwerking met Interparking een twintigtal exclusieve parkeerplaatsen bekomen, waar permanent auto’s op te halen en achter te laten zijn. De route naar de P3 Holiday Parking, gelegen op niveau 2, wordt duidelijk aangegeven, zowel in de luchthaven als op de toegangsweg. Ook de DriveNow-parkeerplaatsen op de parking zijn goed aangeduid. De gebruiker kan de slagbomen van de parking openen door de P-kaart die in de auto ligt voor de sensor te houden, en hoeft dus geen parkeerticket te nemen bij het binnenrijden.

DriveNow-klanten betalen voor een trip van of naar de luchthaven het normale gebruikerstarief (33 cent per gereden minuut) en een extra forfaitaire kost van 10 euro, waarin ook de parkeerkost inbegrepen is. De gebruiker hoeft daarvoor dus niet apart te betalen op de luchthaven.

“We hebben intussen de kaap van 10.000 gebruikers bereikt. Door de uitbreiding met de luchthaven willen we hen en potentiële nieuwe gebruikers nog beter bedienen, zegt Christian Lambert, Managing Director van DriveNow België. . “We bieden onze gebruikers nu ook een makkelijke en flexibele oplossing voor hun internationale reizen vanuit Brussels Airport. Meer nog, wie vanuit Brussel naar één van de andere DriveNow-steden reist, kan ook daar een DriveNow-wagen oppikken, omdat we daar ook in de luchthavens aanwezig zijn. Zo verbindt DriveNow samen met de luchthavens elf grote internationale steden met mekaar.”