Join the Pact met Stoffel Vandoorne

In aanloop naar de 2017 FORMULA 1 PIRELLI BELGIAN GRAND PRIX heeft Johnnie Walker samen met de Belgische McLaren Honda F1-coureur Stoffel Vandoorne en met de steun van Els Ampe, schepen voor mobiliteit in Brussel, een persconferentie gehouden om aan te kondigen dat ze samen hun schouders zullen zetten onder Join the Pact, de wereldwijde campagne van Johnnie Walker om mensen bewust te maken van de gevaren van rijden onder invloed.

Als onderdeel van de campagne zal Johnnie Walker de McLaren Super Car meebrengen naar de Fan Zone van de 2017 FORMULA 1 PIRELLI BELGIAN GRAND PRIX. Fans die het pact willen steunen, zullen tijdens het weekend van de Grote Prijs hun handtekening op de auto kunnen zetten.

Bovendien belooft Johnnie Walker om voor elke nieuwe deelnemer van Join the Pact één kilometer aan gratis ritten te schenken aan mensen die na een avondje stappen veilig naar huis gebracht willen worden. Het bedrijf heeft de bedoeling om wereldwijd vijf miljoen kilometer aan veilige ritten te leveren. Om hun engagement kracht bij te zetten, zullen Johnnie Walker en Splyt 10.000 kilometer aan gratis ritten verdelen onder de deelnemers van Join the Pact.  Alle bestaande en nieuwe gebruikers van Splyt in België die zich achter Join the Pact scharen, krijgen van Johnnie Walker en Splyt een korting van 10 euro op een veilige rit naar huis. Gebruikers kunnen hun korting opvragen door de promotiecode JTPBE in te voeren in de Splyt-app.

Sinds de lancering van de campagne is Join the Pact al in meer dan 50 landen op 4 continenten gelanceerd en hebben al meer dan 2,5 miljoen mensen beloofd nooit onder invloed achter het stuur plaats te nemen. De doelstelling van het initiatief is om tegen 2018 vijf miljoen mensen te overtuigen.