Mercedes: sprookjes bestaan

Voor alle jonkvrouwen en edelmannen die zich van tijd tot tijd graag eens onderdompelen in een sprookjesachtige wereld, zoals op dat ene chique rode loper event volgende maand, of dat geplande weekendje weg, of zelfs tijdens een luxueuze fotoshoot: laat bij elk van deze sparkle momenten jullie huidige koets even thuis en maak de betovering compleet met een wagen van Mercedes. Pssttt wees wel snel want om klokslag 12u… Neenee, just kidding.

Er wordt wel vaker gezegd dat een wagen veel zegt over zijn of haar eigenaar, en op een doordeweekse dag schuilt hier zeker enige waarheid in, maar zeg nu zelf, iedereen heeft wel eens de behoefte om zich, Cinderella-gewijs, onder te dompelen in een andere wereld, al is het maar voor even… In deze fairy tail scenario’s horen uiteraard ook magische vervoersmiddelen. En aangezien glazen muiltjes en pompoenkoetsen so last century zijn zorgt Mercedes met veel plezier voor de nodige magie 2.0.
mercedescoupe
De beschikbare modellen:

A45 AMG: Dit model is weggelegd voor de stoerdere prinsen en prinsessen onder ons! De wagen oogt super sportief en is tevens enorm fotogeniek! Vanaf eind februari beschikbaar. (Let wel op: De betovering wordt hier alreeds verbroken na vier dagen).

GLA en E-klasse All-Terrain: Deze grotere terreinwagens zijn de perfecte bumpy road partner naar het bal voor jou en jouw gezelschap. De thuisblijvende stiefzussen zullen alvast stikjaloers zijn.

Cabrio modellen: Zowel beschikbaar in de E-klasse, C-klasse en S-klasse. Ideaal voor zij die moeite hebben de koets op stal te laten en al graag eens een luchtje scheppen.

E coupΓ©: Shine bright like a diamond in deze rode pracht en praal!Β  Wat was dat ook alweer over een prins en een wit paard? Geef ons maar een Mercedes, al was het maar voor even, want aan alle mooie sprookjes komt nu eenmaal een eind.