Smart electric drive voor in de stad

Smart is méér dan zot van A , zeker nu ze als eerste Belgische stad haar luchtvervuiling aanpakt. Met zijn smart electric drive zorgt het automerk alvast voor een nieuwe reisgenoot doorheen deze concrete jungle.

Op 1 februari gaat de lage emissie zone (LEZ) van kracht in de Antwerpse binnenstad. Praktisch gezien komt het erop neer dat ongeveer een op vijf auto’s vanaf vandaag belast wordt. Met de komst van de smart electric drive biedt smart niet alleen een perfect alternatief voor de binnenkort beboete wagens, het is ook nog eens het ideale voertuig voor dagelijkse verplaatsingen in het (drukke) Antwerpse stadsverkeer. De typische FUN-ctionaliteiten van een smart voertuig zitten ook in dit model vervat: de compacte grootte van de wagen in combinatie met zijn minimale draaicirkel maken parkeren in een urban omgeving kinderspel. Hier ook een overzicht van de andere voordelen:

Elektrisch rijplezier

smart heeft reeds vier jaar ervaring in het creëren van elektrische wagens en bundelt al haar kunnen in deze nieuwe smart electric drive. Dit splinternieuwe model onderscheidt zich meer dan ooit in zijn wendbaarheid en dynamisme. Bye bye vervuilende verbrandingsmotoren en liefst tot nooit meer!

 Minimale Oplaadtijd

Dankzij de geïntegreerde performante oplader kan je de smart electric drive tweemaal sneller opladen dan voordien. In het najaar van 2017 lanceert smart daarbij ook nog eens een nieuwe snellader die de batterijen in minder dan 45 minuten van 0 tot 80 procent kan opladen. Het ideale excuus voor een snelle lunchstop!

Alles binnen handbereik

De ‘smart control’ app geeft via de smartphone, tablet of pc toegang tot tal van gegevens met betrekking tot het elektrisch rijgedrag en het laadproces van de wagen. Via de app kan je da auto ook voorverwarmen alvorens je ’s morgens naar het werk vertrekt. Joepie, geen koude billen meer tijdens het rijden!

Elektrische motoraandrijving is niet langer toekomstmuziek, het zijn effectief de wagens van vandaag! De smart electric drive onderscheidt zich van anderen door de focus te leggen op een flexibele en vlotte verplaatsing in en rond de stadskern en biedt daarbij een ideaal reiscomfort aan.