De verleidsters van Temptation Island 2017

Het is zover! Temptation Island is terug. Dit zijn de dames die het hoofd van de mannen moeten op hol doen slaan in Thailand:

Pommeline Tillière

Pommeline Tillière (22) is de tijger van de bende. Geen enkele vrouw is op haar gemak met Pommeline in de buurt, want ze verslindt mannen zoals zoete broodjes. Pommeline is tattoo-artieste en heeft zich voor haar 19de verjaardag getrakteerd op valse borsten. En daarmee scoort ze gegarandeerd.

Parastoo Pereira

Parastoo Pereira (24) heeft er een verleden als danseres en stripper in exclusieve clubs op zitten. Ook in relaties zoekt ze altijd de grenzen op. Alle mannen met wie ze ooit een relatie heeft gehad zijn steeds vreemdgegaan. Maar op het eiland is het de beurt aan Parastoo om toe te slaan…

Sarah Polomé

Saartje Polomé (20) is sinds 4 jaar single en is een echte losbol. Alcohol maakt de rebel in haar wakker en dan is ze door niets of niemand nog te stoppen. ‘Down under’ staat er zelfs ‘Don’t stop’ getatoeëerd. Saartje zet altijd de eerste stap en gaat recht op haar doel af.

Bo Soetaert

Bo Soetaert (19) wil zich wreken op mannen en doet mee aan Temptation Island om voor drama te zorgen. Bo is erg jong, maar weet van wanten als het op mannen aankomt. Ze is erg sluw en wil het spel tot het uiterste spelen.

Ashley Magdalena

Momenteel is deze blonde dame te zien in het MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze is een van de meest spraakmakende deelneemsters, omdat ze de eerste nacht al onder de lakens kroop en er echt alles aan deed om haar zin te krijgen. Ook op Temptation Island denkt Ashley Magdalena (20) elke man te kunnen verleiden…

Danyla Suitela

Danyla Suitela (22) is een knappe, sexy danseres die altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. Op het eiland zal ze dan ook gebruik maken van haar dansmoves om de mannen te verleiden. Toeslaan zal ze doen op het moment dat de mannen beelden te zien krijgen van hun vriendin…

Manouh D’haeyere

Manouh D’Haeyere (22) oogt erg fragiel en lief, maar is een tijger als het op mannen aankomt. Ze geniet ervan om mannen in een relatie te verleiden en noemt zichzelf de ‘ideale minnares’. Vroeger schaamde ze zich voor haar rode haren, nu vindt ze het een sensuele troef, want “ros bloed…”.

Rowena Saffignani

Rowena Saffignani (21) is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is doortastend, zelfverzekerd en krijgt steeds alles wat haar hartje begeert. Over het algemeen zijn dit mannen die al bezet zijn. Ze is brutaal, gek en speels en weet precies wat  elke man nodig heeft… seks!