Hebben Deense vrouwen de mooiste borsten?

Internationaal reizen is heel wat interessanter geworden dankzij de informatie uit een recente studie. Met de Top 20 Landen van Vrouwen met de Mooiste Borsten ben je nu in staat om je reis vast te leggen gebaseerd op de schoonheid van de lokale vrouwen.

De studie, die werd uitgevoerd door VictoriaMilan , een datingsite voor getrouwde en gebonden volwassenen op zoek naar een affaire, dook in de archieven en bevestigde dat meer dan 1 miljoen vrouwen uit 20 landen over de hele wereld, geloven dat hun borsten hun meest aantrekkelijke eigenschap zijn. Deze Top 20-lijst werd gecreëerd met behulp van de percentages van vrouwen met een mooie boezem uit deze landen.

De Scandinavische vrouwen staan aan de top. Zo’n 28,1% van de Deense vrouwen beweren dat hun boezem het waard is om Denemarken te bezoeken. Zweden komt op een nipte tweede plaats. Ruim 26,3% van de Zweedse deernes beoordelen hun décolleté als hun beste lichamelijk kenmerk.

Het Verenigd Koninkrijk volmaakt deze top 3, waar 26,6% van de Britse vrouwen beweren dat zij ronduit de beste borsten hebben die je zal vinden. Daarmee maken ze de Britse kust in één slag aantrekkelijker.

Bijna een kwart van de Griekse (25,3%), Noorse (25,1%), Nederlandse (24,1%) en Duitse dames (24,1%), zal hun mooie boezem niet negeren deze zomer. Plots worden al deze landen erg aantrekkelijke reisbestemmingen. Vooral Duitsland, gezien ze geen stranden in de buurt hebben, zijn de Duitse ‘mädchen’ niet verlegen om hun boezem wat zonlicht te geven in de vele parken en op straat.

23,1% van de Nieuw-Zeelandse meiden zegt dat hun borsten hun beste eigenschap zijn. Het is duizenden kilometers ver om de lokale ‘Kiwi-borsten’ te vinden, dus toeristen zullen wellicht erg vastberaden moeten zijn om deze afstand te overbruggen indien ze iets van de lokale vrouwen willen zien.

Net iets meer dan één vijfde van de Australische dames denkt dat hun décolleté echte prijzenbeesten zijn, terwijl ook de Ierse en Finse vrouwen hun borsten op hetzelfde niveau schatten (20,7% en 20,5%).

Terwijl passie en schoonheid in hun DNA zitten, vinden de Italiaanse dames enkele andere eigenschappen beter dan hun boezem. Slechts 19,9% van de Italiaanse vrouwen beweert dat hun borsten hun beste eigenschap zijn.

Verrassend genoeg beoordelen de Belgische (17,7%) en de Amerikaanse vrouwen (17,5%) hun borsten gelijkaardig. Minder dan een vijfde van beide nationaliteiten zegt dat ze trots en tevreden zijn met hun borsten. 16,7% van de Zwitserse dames zegt dat hun borsten het waard zijn om e grens over te steken. Zij halen vol enthousiasme hun boezem tevoorschijn tijdens de zomer.

Slechts 9,2% van de Tsjechische dames vindt dat hun borsten de beste zijn, en met hun prachtige gezicht, zijdezachte benen en blonde haren, is het niet zo verrassend dat ze andere eigenschappen verkiezen boven hun borsten.

Zuid-Afrikaanse vrouwen zijn prachtige parels, maar geloven dat ze betere dingen aan te bieden hebben dan hun borsten. Slechts een povere 8,9% zegt dat hun borsten interessante toeristische trekpleisters zijn.

Oprichter en CEO van VictoriaMilan, Sigurd Vedal, zegt dat de lijst van Top 20 Landen van Vrouwen met de Mooiste Borsten, het kiezen van een reisbestemming een pak gemakkelijker maakt.

“Beeld je eens in hoe aantrekkelijker een gezinsreisje zou zijn indien mannen de mooiste borsten ter wereld hadden om van te genieten. Deze gegevens komen uit assessments van alle vrouwen, die natuurlijk hun eigen lichaam door en door kennen, en hun borsten hebben genomineerd tot winnaars van de meest aantrekkelijke eigenschap. Deze vrouwen vertelden dat hun borsten hun best troef zijn, en deze zomer is er slechts één manier om dit te ontdekken. Vergeet echter niet je zonnebril op te zetten en zorg vooral dat je niet betrapt wordt!” aldus Mr. Vidal.