10 jaar Shomi

Blokkeer je agenda op zaterdag 18 februari, haal je mooiste outfit boven en kuis je dansschoenen op want SHOMI viert feest! Het populaire concept viert zijn 10e verjaardag en hoe! Op het programma staan uiteraard de SHOMI residents… DJ Licious, die afgelopen jaar met “Calling” een stevige hit te pakken had, Delafino, Gee, JackJazz, Elenore, Sakso op de sax en Iljac op de drums.; ook MC Shurakano is van de partij.

Maar wat meer is: alsof 1 headliner niet genoeg is, heeft SHOMI maar liefst 2 topnamen geboekt voor zijn 10-jarig bestaan… Met Low Steppa staat de #1 Britse house deejay van het moment op het programma. Zijn release “Deep Inside” op Strictly Rhythm was een stevige hit; zijn eigen platenlabel Simma Black scheert hoge toppen en onlangs nog is hij verkozen tot #4 house artiest wereldwijd op Beatport. De tweede headliner is afkomstig van Belgische bodem, maar weliswaar niet vaak te zien op Belgische bodem. The Magician heeft furore gemaakt met onder andere zijn radiohit remix van Lykki Li’s “I follow rivers” en eigen werk zoals “Sunlight”. Het is dan ook een unieke kans om deze grote meneer achter de draaitafels in Antwerpen aan het werk te horen. Daarmee is ook 1 ding overduidelijk: SHOMI is klaar voor de volgende 10 jaar.

SHOMI, al 10 jaar jou „dose of happiness and House music”.

Datum: zaterdag 18 februari 2017
Plaats: De Shop, Rijnkaai 2, Antwerpen
Entertainment: The Magician, Low Steppa, Dj Licious, Delafino, Jackjazz, Saks (live sax) Iljac (live percussie), MC Shurakano (vocals).