Couleur Café op nieuwe locatie

De laatste dag van #CoulCaf17 staat in de geheugens van de bezoekers gegrift. Damian « Jr. Gong » Marley, Kery James en Alpha Blondy verwenden hun fans met schitterende en onvergetelijke optredens. De toeschouwers genoten met volle teugen van een exclusief optreden van de schitterende Lianne La Havas en de veelbelovende Princess Nokia. Ook de hiphopconcerten van Flatbush Zombies en Caballero & JeanJass, de verrassende ethio-jazzperformance van Jungle by night en nog zoveel andere momenten zullen hen nog lang bijblijven.

De festivalgangers leefden zich volledig uit op een van de negen dansvloeren en dansten  op de beats van de Supafly Collective en Goodfellaz Sound System op de Red Bull Elektropedia Black Stage.

Couleur Café heeft ook aan het welzijn van zijn festivalgangers gedacht. Sommige vonden rust in de zensfeer van de verschillende chill-zones van het festival of namen deel aan een initiatie in Qi Gong, Yoga, meditatie en Dien Chan in de Namasté-ruimte. Maar ook de vele andere animaties en activiteiten maakten van deze drie dagen een onvergetelijke belevenis.

Zondag was een mooie en geslaagde afsluiter van deze 28e editie van Couleur Café. De organisatoren danken alle deelnemers en iedereen die heeft bijgedragen tot het welslagen van dit festival.