De diepste dansvloer van Desperados

Desperados verlegt opnieuw de grenzen van wild experimenteren met feesten. Na enkele Belgische plaatsen te hebben omgevormd tot ongewone feestlocaties onder de noemer #AnyPlacePartyPlace, bouwde Desperados deze keer het diepste zwembad ter wereld om tot een dansvloer – een feestlocatie die niemand het merk ooit voordeed.

Samen met iconische party producer Elrow en gerenommeerde DJ’s Peggy Gou en Artwork, creรซerde Desperados “Deep House”, een ongezien feest in het Y-40 Deep Joy Pool in Venetiรซ, het diepste zwembad ter wereld met een impressionante diepte van 42 meter en een inhoud van 4.300 kubieke meter water.

400 mensen woonden de multi-zintuiglijke ervaring bij. Feestgangers droegen SeaTREK duiktechnologie om de muziek in high definition te horen onder water. Vanuit een onderwatertunnel speelden award-winning artiest Peggy Gou uit Berlijn en Londen-based producer en DJ Artwork een live DJ-set. De ondergedompelde feestgangers konden via een onderwatersoundsystem luisteren naar hun beats van wereldniveau.