De magie van Tomorrowland

De magie van Tomorrowland verspreidt zich over de hele wereld. Net als de twee voorbije zomers, zorgt Tomorrowland ook deze keer voor magische vibes op andere locaties. Op zaterdag 29 juli wordt op 8 locaties in Malta, Korea, Duitsland, Taiwan, Libanon, Dubai, Spanje en Israël UNITE with Tomorrowland georganiseerd: een party in de onbeschrijflijke Tomorrowlandsfeer én met nationale en internationale artiesten en dj’s op het programma. En dankzij de live satellietverbinding vanuit Boom kunnen de feestgangers vanop kilometers afstand meegenieten van de beats van enkele headliners op het festival. Zo worden de sets van Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren en KSHMR live gestreamd. Daarnaast zullen de verschillende landen ook een indrukwekkend programma neerzetten. Zo zullen Yves V en Steve Aoki optreden op UNITE in Spanje. Alle informatie over UNITE with Tomorrowland vind je op tomorrowland.com.

In Malta, Zuid-Korea , Duitsland, Taiwan, Libanon, Dubai, Spanje en Israël maken ze zich op voor hun eigen “UNITE with Tomorrowland” party op zaterdag 29 juli. Overgoten met een magisch Tomorrowland sausje en een heleboel spektakel, vuurwerk en special effects beleven de festivalgangers aan de andere kant van de wereld het festival van wel héél dichtbij. En dankzij de live satellietverbinding vanuit België kunnen bezoekers van UNITE with Tomorrowland live dj sets van de headliners vanop de legendarisch Mainstage beleven. Zo worden de sets van top dj’s Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en KSHMR integraal uitgezonden in de acht verschillende landen.

De hele wereld op een positieve manier samenbrengen in Boom: Tomorrowland doet het dit jaar voor de 13e keer in het provinciaal recreatiedomein De Schorre. Tomorrowland is steevast in een mum van tijd uitverkocht en heel wat People of Tomorrow blijven teleurgesteld achter. Daarom wordt er op zaterdag 29 juli, tijdens Tomorrowland’s Amicorum Spectaculum een live satellietverbinding gemaakt vanuit Boom (België) naar de verschillende locaties. Zo maakt Tomorrowland de wereld opnieuw een beetje kleiner en brengt het mensen dicht bij elkaar gedurende één memorabel en muzikaal weekend.