MOOSE Bar brengt Anton aus Tirol naar het Sportpaleis

De MOOSE Bars draaien op volle toeren! Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven gaan elke week ‘loss’ op de vrolijkste en gekste après-ski muziek in de authentieke en hypergezellige MOOSE Bars. Het succes is zo groot dat de Hasseltse Club Versuz, de initiatiefnemer achter de vijf bars, voor een unieke uitdaging gaat; het organiseren van de grootste après-ski party van het land. Hiervoor hebben ze hun oog laten vallen op niets kleiner dan het Antwerps Sportpaleis! De Oostenrijkse DJ Ötzi, de man achter dé après-ski hit‘Anton aus Tirol’ en de ‘happy-hardcore’ dj Paul Elstak maken alvast hun opwachting.

Op zaterdag 16 februari wordt ’s lands grootste concertzaal omgetoverd tot ’s lands grootste après-ski party met ‘MOOSE Bar XXL’. De ingrediënten blijven dezelfde als in de bars: aangepaste decoratie, vrolijke après-ski muziek, halve liters bier en schnaps geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls. Maar niet alleen het personeel, ook de bezoekers mogen zich helemaal laten gaan en in de authentieke Beiers/Oostenrijkse klederdracht opdagen, of waarom niet…in ski outfit. Met maar liefst drie centrale bars op het middenplein en 150 lopende meter aan bars wordt het Sportpaleis een heuse ‘après-ski stube’. Net als bij de MOOSE Bars geldt ook voor deze XXL editie maar één regel: hoe meer plezier, hoe beter!

DJ Ötzi en Paul Elstak bij de eerste bevestigde artiesten

Voor de muzikale invulling zorgen tal van MOOSE Bar resident dj’s en live optredens van nationale én internationale (ambiance) artiesten. Van die laatste maakt de organisatie alvast de komst van de Oostenrijkse DJ Ötzi en de Nederlandse DJ Paul Elstak bekend.

DJ Ötzi is de man achter de hit ‘Anton aus Tirol’. Uitgebracht in 1999, maar nog steeds het meest iconische après-ski nummer aller tijden! In de jaren daarna volgden wereldwijde hits als ‘Hey Baby’ en ‘Ein Stern’. Deze laatste werd in België bekend door de versie van Christoff dat op zijn beurt een hit werd in de, voor het programma Liefde voor Muziek herwerkte versie van Stan Van Samang.

DJ Paul Elstak is bekend voor zijn ‘happy-hardcore’. In 1995 en 1996 beheerste hij de Nederlandse en Belgische hitlijsten met nummers als ‘Luv U More’ en ‘Rainbow in the Sky’. In 2010 schreef hij de soundtrack voor de Nederlandse film ‘New Kids: Turbo!’ en in 2016 maakte hij een opmerkelijke comeback in de hitlijsten met het nummer ‘Kind van de Duivel’ dat hij maakte met Jebroer en Dr.Phunk.

De namen van de andere artiesten worden de komende weken bekendgemaakt via de sociale media van MOOSE Bar.

Bustransfers naar het Sportpaleis

Wie het de avond zelf veilig wil houden kan gebruik maken van één van de bustransfers die worden ingelegd vanaf elke stad met een MOOSE Bar; Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven. Alle praktische informatie rond opstapplaatsen en uren kan je terugvinden op de website www.moosebar.com . De Moose bars in deze steden blijven die avond gesloten.

Praktisch

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via:
https://www.moosebar.com/
www.sportpaleis.be
www.versuz.be
En in de MOOSE Bars en in Versuz

Ticketprijzen (alle kosten inbegrepen):
€39,- regular ticket
€59,- regular ticket incl. bustransfer vanuit Kortrijk, Hasselt, Mechelen, Gent of Leuven;
€149,- VIP ticket

Locatie: Sportpaleis Antwerpen
Deuren open: 19u30 – Einde: 5u