Muilmarathon tijdens de Gentse Feesten

Van 14 tot 23 juli vindt de jaarlijkse hoogmis voor feestvierders plaats op de verschillende Gentse pleinen. Tijdens deze 174ste editie van de Gentse Feesten organiseert datingapp Twoo een muilmarathon op de Vlasmarkt. Elke nacht om 2u wordt de Vlasmarkt zo de warmste plek van Gent. “De Vlasmarkt heeft haar reputatie mee. Geen betere plaats om iemand tegen je gilet te trekken dan daar,” vertelt Lien Louwagie, woordvoerder van Twoo.

Tongworstelen, binnendoen, amandeltennissen, lebberen, bekken, kopkluiven… Evenveel termen als manieren om te muilen: soms sensueel, soms met zoveel passie dat het speeksel je om de oren vliegt. Ogen dicht of ogen open. Nee nee, altijd ogen dicht. Niets zo ongemakkelijk als iemands ogen kruisen tijdens een muilsessie. Maar één zaak staat vast: al doende leert men.

Elke nacht muilmarathon

Daarom organiseert Twoo tijdens de Gentse Feesten elke nacht een muilmarathon op de Vlasmarkt. “Net als vorig jaar wilden we dit jaar een actie organiseren om de temperaturen op de Vlasmarkt nog broeieriger te maken,” vertelt Lien Louwagie. Om 2u is iedereen welkom op de Vlasmarkt om het plein om te toveren tot de warmste plek van Gent.

Tegelijk stuurt Twoo tien dagen lang elke dag een Gentse flirttip de wereld in via Twitter met de hashtag #zoenwemuilen. Het Gentse Twoo wil met deze sappige actie de Gentse Feesten liefdevol en zorgeloos houden.

Het beloven tien zwoele dagen te worden. Tot op de Vlasmarkt?

Praktisch

Wat? Muilmarathon op de Gentse Feesten (14 juli – 23 juli)
Wanneer? Elke nacht om 2u
Waar? Vlasmarkt