Paradise City op het water

Paradise City ging op zoek naar een alternatieve manier om publiek en artiesten alsnog samen te brengen. Het resultaat is een intiem feestje op het water op 1 en 2 juli waarbij social distancing wordt gegarandeerd door de vlotten van waarop het publiek de artiesten zal kunnen bewonderen.

Met een beperkt publiek, een riante slotgracht, een 25-tal vlotten en veel goede wil, is Paradise City 2020 toch een feit. Op 1 en 2 juli zullen telkens zo’n 200 gelukkigen aan Kasteel Ribaucourt in Perk vanop hun eigen, 8-persoons bubbelvlot, dobberend op het water kunnen genieten van een zestal live- en DJ-sets, die tegelijk ook live zullen worden gestreamd op een platform dat werd opgezet door Accenture interactive. De stream wordt opgevat als een heus interactief festival waarbij mensen thuis samen met vrienden ook kunnen plaatsnemen in virtuele bootjes en op die manier ei zo na hetzelfde beleven als het live publiek.

Deze Paradise City editie is gratis, maar slechts 50 personen (25 per festivaldag) zullen een ticket kunnen bemachtigen en elk van hen mag 7 vrienden meebrengen uit de eigen sociale bubbel. Iedereen kan zich inschrijven op www.paradisecity.be/boatsregistration en de 50 winnaars zullen willekeurig worden geloot.

Als duurzaamste aller Belgische festivals zal Paradise City ook ditmaal alles in het werk stellen om de ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. Dankzij een partnership met Audi, dat zelf een voortrekkersrol speelt op vlak van duurzame mobiliteit, kan deze editie zelfs 100% op groene stroom draaien. Audi financiert namelijk de zonne-energie installatie die ervoor zorgt dat Paradise City volledig “off the grid” kan werken.

Line-up op 1 juli:
ÂME (Live)
DTM FUNK
LEAFAR LEGOV (Live)

Line-up op 2 juli:
BERAADGESLAGEN
CHARLOTTE ADIGÉRY
LOLA HARO