‘Phantom Antwerp’ strijkt neer in Antwerpse havenwijk

Zin in een exclusief avondje stappen? Vanaf vrijdag 22 februari kunnen partyliefhebbers terecht bij Phantom Antwerp, een trendsettende 21+ nachtclub aan de Braziliëstraat. Met een mix van muziek, dans en entertainment maar ook vaste clubnights en thema-avonden wil Phantom haar gasten een unieke luxebeleving serveren.

Clubconcept

Oprichtster en eigenares Gladia Soeleman richt zich met haar clubconcept op (jong)volwassenen die behoefte hebben aan een exclusieve party in stijl. Soeleman haalde inspiratie bij buitenlandse clubs uit Europese grootsteden. “Zaken waar gastvrijheid en service centraal staan, iets wat een wereldstad als Antwerpen mist,” aldus de eigenares. “Phantom Antwerp wordt een club met een hoog entertainmentgehalte. We stappen af van de typische discotheeksfeer en leggen daarbij de focus op het servicegerichte aspect van exclusief clubben.” De club is de volgende stap in de uitbreiding van haar business concept naast haar evenementenbureau Phantom Events. Soeleman gaat Phantom Antwerp leiden samen met dochter Cheyenne die de functie van clubmanager op zich neemt.

Club nights

Elke vrijdag en zaterdag verwent Phantom Antwerp haar gasten met club nights. Vrijdag ligt de focus op urban en R&B terwijl zaterdag house en dance op het programma staan. Met dansers en special acts wordt het entertainmentniveau naar het hoogste niveau getild en de full service horecadiensten moeten de behoeften van de quality clubbers onder ons vervullen. De club zal ook werken met bijzondere thema-avonden en podium bieden aan nieuw, opkomend Belgisch en buitenlands dj-talent. In de toekomst wil Phantom Antwerp ook horeca-avonden organiseren op maandagavond, de uitgaansdag voor horecamedewerkers in het bijzonder.

Eventlocatie

Phantom Antwerp heeft een oppervlakte van 300m² en kan op weekdagen (en eventueel ook in weekends) gehuurd worden als polyvalente eventlocatie voor bijvoorbeeld launches, recepties of verjaardagen. Het pand heeft alle nodige faciliteiten, inclusief een industriële keuken waardoor ook catering tot de mogelijkheden behoort. Phantom Antwerp wil de lijn van quality clubbing hiermee doortrekken en vertalen naar op maat gemaakte privé-events.

Quality clubbing op het Eilandje

Na een zoektocht van bijna twee jaar vond Soeleman een geschikt pand in de Braziliëstraat. De keuze voor deze locatie is logisch: een opkomende, levendige omgeving in het hippe nieuwe stadsgedeelte. Phantom Antwerp is gelegen in het hart van de bruisende havenwijk het Eilandje. De club ligt parallel met de Rijnkaai en is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.