Roger Sanchez en Martin Solveig op The Ark

De 4-daagse party cruise, The Ark, kondigt vandaag een eerste lading dj-namen aan. De line-up wordt een mix van gevestigde namen als Martin Solveig, Roger Sanchez, Claptone en Masters at Work en jong talent. Ook de Belgen zijn goed vertegenwoordigd met dj’s als John Noseda, Dave Lambert, Nick Bril, Amelie Lens en Regi. Van 31 augustus tot 4 september vaart The Ark van Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug.

Nu de hosts van de zeven stages op The Ark bekend zijn, lost de organisatie ook de eerste namen van de dj’s. Zij staan stuk voor stuk garant voor het beste wat elektronische muziek te bieden heeft met voldoende aandacht voor minder bekende dj’s en stijlen. Het programma is dan ook een boeiende mix van internationale kleppers als de Franse producer/muzikant Martin Solveig, de Amerikaanse house-dj Roger Sanchez, de jonge Nederlander Sam Feldt, bekend om zijn cover van ‘Show Me Love’, en minder bekend DJ-talent. Ook Masters at Work, zowat de peetvaders van de New York City House Music zijn van de partij. Ze zijn al meer dan 30 jaar actief en hebben in hun carrière een indrukwekkende lijst aan hits gescoord en samengewerkt met artiesten als Daft Punk, Madonna, Bjork en Donna Summer.

Maar ook de Belgen zullen goed vertegenwoordigd zijn. Zo zullen John Noseda (DJ en eigenaar van de clubs Kitsch Club en Kelly Palmer), Regi, Dave Lambert (Versuz en ex-Zillion) en Nick Bril (chef van The Jane en rechterhand van Sergio Herman) achter de draaitafels plaatsnemen. Ook de Antwerpse dj Amelie Lens is terug te vinden op de line-up.

Jaydee is misschien wel de meest opvallende dj uit het lijstje. Zijn monsterhit ‘Plastic Dreams’ uit 1993 is nog steeds één van de meeste geremixte en meest gespeelde nummers aller tijden en stond op nummer één in de hitlijsten: van USA over Japan, Italië en Frankrijk.

Stagehosts: Age of Love / BABOAM / Click / Deephouse Amsterdam / elrow / FACT / Girls Love DJ’s / Kitsch Club / Kelly Palmer / Kozzmoz / Ministry of Sound / Pacha presents My House / Strictly Rythm Prunk invites / Versuz / Zundays by Zillion

Hieronder vind je een overzicht van de eerste namen in alfabetische volgorde:

Amelie Lens
Chris Stussy
Cinnaman
Claptone
Darius Syrossian
Dave Lambert
Dennis Ferrer
Edu Imbernon
Eagles & Butterflies
Finnebassen
Gabriel Ananda
Gerd Janson
Girls Love DJ’s
Jan van Kampen
Jaydee
John Noseda
KiNK (LIVE)
Kris Kross Amsterdam
Martin Solveig
Masters At Work
Mike Risk
Nick Bril
NOIR
Olivier Weiter
Patrick Topping
Peggy Gou
Prunk
Regi
Robag Wruhme
Roger Sanchez
Sam Feldt
Stephan Bodzin (LIVE)