The Ark kondigt alle stage hosts aan

The Ark, georganiseerd door een Belgisch/Nederlandse organisatie richt zich op een internationaal publiek, op zoek naar een mini-vakantie met de luxe en comfort van een cruiseschip en het beste aan elektronische muziek.

Op één van ’s werelds meest toonaangevende cruiseschepen met een crew van 1.400 bemanningsleden voor 4.000 passagiers, zullen 7 stages gehost worden door enkele van ’s werelds bekendste en meest gerenommeerde clubs en party-concepten. Meer dan 50 dj’s uit verschillende elektronische muziekgenres zullen entertainment van het hoogste niveau voorzien. De eerste artiesten zullen op 15 februari worden aangekondigd.

Naast de al eerder aangekondigde stage hosts, zijn we verheugd om 2 van s’werelds meest gerenomeerde brands te verwelkomen aan boord; de befaamde kersen van ‘Pacha’ en het legendarische house label ‘Strictly Rhythm’. Andere nieuwe toevoegingen bestaan uit de graag geziene platenlabels ‘PIV’ en ‘Click Records’ uit Amsterdam, het Belgische retro concept ‘Age of Love’, de techno pioneer ‘Kozzmozz’ en het legendarische ‘Zundays by Zillion’, dat voor de eerste maal na de sluiting van de beruchte discotheek in Antwerpen op het schip zijn befaamde concept zal laten herleven.

Eerder toegetreden stage hosts zijn de smaakmakers ‘elrow’, club instituut ‘Ministry of Sound’, het techno concept FACT uit Barcelona, en ook Amsterdam is met het toonaangevend electronisch muziekplatform ‘Deep House Amsterdam’, het  immens populaire ‘Girls Love DJ’s ‘, en het invite-only concept ‘BABOAM’, goed vertegenwoordigd. Ook België drukt verder zijn muzikale stempel met hotspot Versuz, trendsetter ‘Kelly Palmer’ en de hippe Kitsch Club.

Overzicht stage hosts “The Ark 2017”

Pacha Ibiza – elrow – Ministry of Sound – FACT – Deep House Amsterdam – Versuz – Girls Love DJ’s – Kitsch Club – Strictly Rhythm – Zundays by Zillion – Kelly Palmer – BABOAM – Age of Love – Kozzmozz – PIV – Click

Met deze ongelofelijke lijst aan stage hosts, zal dit een 4-daagse niet te missen trip worden, waarbij de aanwezigen kunnen genieten van het beste aan elektronische muziek. Het schip, The Freedom of The Seas, één van de paradepaardjes van Royal Caribbean wordt omgetoverd tot een uitzonderlijke club beleving met niet minder dan 7 verschillende stages, die het decor van de eerste editie van ‘THE ARK’ vormen.

Maar uiteraard bestaat de cruise uit meer dan feesten alleen. Culinair komen de gasten zeker aan hun trekken in één van de vele restaurants. Ook het indrukwekkende wellness center & spa en de vele sportfaciliteiten staan ter beschikking van de passagiers.

The Ark vaart vanuit Barcelona over Marseille naar Ibiza en terug van donderdag 31 augustus tot zondag 4 september 2017. De goedkoopste en duurste type kajuiten zijn reeds allemaal verkocht, er zijn momenteel nog plaatsen beschikbaar vanaf 899 euro per persoon, inclusief alle maaltijden, entertainment en non alcoholische dranken. Prijzen variëren per type kajuit.

theark.cruises