Unite with Tomorrowland 2017: Malta, Zuid-Korea , Duitsland, Taiwan, Libanon, Dubai, Spanje en Israël

Net zoals de afgelopen twee jaren zal Tomorrowland ook deze zomer op andere plaatsen in de wereld voor magische vibes zorgen. Onder de noemer UNITE with Tomorrowland worden er op zaterdag 29 juli in Malta, Korea, Duitsland, Vietnam, Taiwan, Libanon, Dubai, Spanje en Israël een party in de onbeschrijflijke Tomorrowland sfeer én met nationale en internationale artiesten en dj’s op het programma georganiseerd. Daarnaast wordt er opnieuw een live satelliet verbinding  gemaakt  met Tomorrowland in België en kunnen de bezoekers van UNITE with Tomorrowland live dj sets van enkele Tomorrowland headliners vanop de legendarische Mainstage beleven. Alle informatie over UNITE with Tomorrowland vind je op tomorrowland.com.

UNITE WITH TOMORROWLAND brengt LOVE, UNITY, MADNESS en MAGIC naar 8 verschillende locaties op tienduizenden kilometers van België. Met een flinke dosis Tomorrowland magie worden er 8  spectaculaire party’s georganiseerd waardoor je ook aan de andere kant van de wereld het festival van heel dicht kan mee maken. Malta, Zuid-Korea , Duitsland, Taiwan, Libanon, Dubai, Spanje en Israël maken zich klaar voor hun eigen “UNITE with Tomorrowland” party. Bezoekers mogen zich verwachten aan nationale en internationale artiesten op een Tomorrowland podium en dit alles wordt afgekruid met heel wat spektakel, vuurwerk en een hint van de Tomorrowland magie.

Bruggen slaan tussen België en de rest van de wereld met een stevige portie muziek van top dj’s én de onbeschrijfelijke sfeer van Tomorrowland, dat is UNITE with Tomorrowland.

De hele wereld op een positieve manier samenbrengen in Boom: Tomorrowland doet het dit jaar voor de 13e keer in het provinciaal recreatiedomein De Schorre. Tomorrowland is steevast in een mum van tijd uitverkocht en heel wat People of Tomorrow blijven teleurgesteld achter. Daarom wordt er op zaterdag 29 juli, tijdens Tomorrowland’s Amicorum Spectaculum een live satellietverbinding gemaakt vanuit Boom (België) naar de verschillende locaties.  Zo kunnen de bezoekers live de sets van verschillende Tomorrowland headliners beleven. Zo maakt Tomorrowland de wereld opnieuw een beetje kleiner en brengt het mensen dicht bij elkaar gedurende één memorabel en muzikaal weekend.

UNITE WITH TOMORROWLAND
Zaterdag 29 juli 2017
Alle informatie over UNITE with Tomorrowland en Tomorrowland 2017 vind je op tomorrowland.com.