Dunkirk op Blu Ray en DVD

Te land, ter zee en in de lucht. Beter kan de geplande evacuatie van de meer dan 300.000 soldaten op het strand van Duinkerke niet omschreven worden. Met de adem van de Duitse troepen in hun nek kunnen de geallieerden enkel bang afwachten of de hulp van over het Kanaal op tijd ter plekke raakt…

Regisseur Christopher Nolan tovert een adembenemend schouwspel op het scherm, dat je bij wijze van spreken het zand, de wind en zilte zeewater laat proeven. Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy en revelatie Harry Styles trekken hun legerplunje aan en proberen veilig de overtocht te maken.

Dunkirk, ontegensprekelijk een van dΓ© titels van het afgelopen jaar, is een film die je op 4K UHD gezien moet hebben! De film is nu beschikbaar, naast 4K UHD ook op Blu-rayβ„’, DVD en Video on Demand.

Regisseur Christopher Nolan creeerde de indrukwekkende actiethriller Dunkirk, met Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance en Tom Hardy. Het verhaal neemt ons mee over land, zee en door de lucht: honderdduizenden Britse en geallieerde troepen zitten vast op de stranden van Dunkirk en worden omsingeld door de naderende vijand.