Logan op Blu Ray en DVD

Voor de negende en allerlaatste keer kruipt Hugh Jackman in de huid van superheld Wolverine in LOGAN. In de actiefilm, die vanaf 28 juni verkrijgbaar is op UHD, Blu-ray en DVD, zien we Jackman nog een keer schitteren in de rol die hem 17 jaar geleden sterrenstatus bezorgde. LOGAN speelt zich af in de nabije toekomst waarin een gefrustreerde Wolverine zijn dagen slijt als limousinechauffeur. Als de jonge mutante Laura zijn pad kruist en bescherming nodig heeft, komt de vergeten actieheld in hem weer naar boven. LOGAN is rauw, stijlvol en zoals het Wolverine betaamt bloederig; een mooi einde van de succesvolle Wolverine-franchise!

Synopsis

Hugh Jackman is terug als Wolverine! In het jaar 2029 ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart). Logan probeert zich te verschuilen in een schuilplaats vlakbij de Mexicaanse grens, weg van de boze buitenwereld en zijn nalatenschap. Maar wanneer de jonge mutant Laura (Dafne Keen) op de vlucht voor duistere krachten en ineens zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen…

Cast

Regisseur James Mangold (Wolverine, Walk the Line) weet in LOGAN het beste uit zijn cast te halen. Zo is Hugh Jackman (The Prestige, X-Men) 17 jaar nadat hij voor het eerst in de huid van Wolverine kroop, nog net zo overtuigend als geïsoleerde superheld. Ook aanstormend talent Dafne Keen weet met haar debuut op het witte doek in de rol van Laura te overtuigen. Andere belangrijke rollen in LOGAN zijn weggelegd voor Boyd Holbrook (Narcos) als leider van de militantengroep die Laura achterna zit en Patrick Stewart (X-Men) als Professor X.

UHD, Blu-ray en DVD

Op de 4K HD Blu-ray, Blu-ray en DVD van LOGAN staan een aantal leuke extra’s zoals audiocommentaar van regisseur James Mangold en een aantal verwijderde scènes. Op de Blu-ray vind je ook de making of en bioscooptrailers.