Suicide Squad op Blu Ray en DVD

It’s good to be bad. Enkele slechteriken die niets meer te verliezen hebben worden uit hun cel geplukt en samengesteld tot een team: Suicide Squad is geboren! Hun missie? Toekomstige bedreigingen in de kiem smoren. Maar wat als het team ontdekt waarvoor ze eigenlijk écht dienen? Suicide Squad was een box-office hit en is het volgende luik in het DC Extended Universe!

Met onder andere Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto, Viola Davis, Joel Kinnaman en Cara Delevingne bestaat de cast uit tal van supersterren, de regie is in de bekwame handen van David Ayer (End of Watch, Fury).

Suicide Squad is beschikbaar op 3D Blu-ray™ Steelbook, Blu-ray™, 4K UHD, DVD en Video on Demand. Alle Blu-ray™ en UHD – formaten bevatten bovendien de Extended Cut van de film, met 13 minuten aan nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Deze mag je niet missen!

Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke gevangen genomen schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan