‘The Legend of Red Hand’

Na het internationale succes van Campari Red Diaries 2017 ‘Killer in Red’ lanceert het Italiaanse aperitiefmerk vandaag het intrigerende vervolg: ‘The Legend of Red Hand’. Deze spannende kortfilm, met actrice Zoe Saldana en acteur Adriano Giannini, neemt je mee op een reis rond de wereld en moedigt Campari-fans aan om ook op zoek te gaan naar de perfecte cocktail.

In de schemering van de iconische Duomo-kathedraal in Milaan, bakermat van Campari, ontmoet de kijker de charismatische fotografe Mia Parc, gespeeld door Zoe Saldana. Regisseur Stefano Sollima brengt vakkundig zijn talent in het thrillergenre in beeld. In een beklijvende sfeer volgen we Mia op haar geheime missie: de mysterieuze figuur van Red Hand onthullen, de meester achter de beste Campari-cocktails ooit. De reis begint in Milaan en eindigt in Londen, met tussenpauzes in New York, Buenos Aires, Rio De Janeiro en Berlijn.

Zoe Saldana: “Mia Parc spelen in The Legend of Red Hand was een fantastische ervaring, waarbij ik me kon verdiepen in een wereld vol geheimzinnigheid en intriges. Een hele eer ook om te mogen deel uitmaken van deze campagne en van dit legendarische merk. Want Campari erkent als geen ander dat er achter elke geweldige cocktail een geweldig verhaal schuilgaat, met een geweldige bartender in de hoofdrol.”