Why Him? op Blu Ray en DVD

In de satirische komedie WHY HIM? ontmoeten de keurige moeder Barb en vader Ned Fleming de nieuwe vriend van hun dochter en zijn allesbehalve onder de indruk. De excentrieke en schatrijke tech-biljonair Laird doet er op zijn beurt alles aan om zijn toekomstige schoonfamilie in te palmen. Terwijl Barb langzaamaan gecharmeerd raakt van de sociaal-onhandige Laird, blijft vader Ned zich vooral afvragen: waarom hij? De dynamiek tussen vader en schoonzoon in WHY HIM? zorgt voor een hoop pijnlijke en lachwekkende momenten. Tel daar alle keren dat de clichés uit het hippe startup- en tech-wereldje je om de oren vliegen bij op, en je hebt een aanstekelijke film die je tot de laatste minuut vermaakt!

Synopsis

In deze lachwekkende komedie van filmmaker John Hamburg (Meet the Parents, Zoolander) bezoekt de overbezorgde vader Ned (Bryan Cranston) samen met zijn vrouw (Megan Mullally) en zoon zijn studerende dochter (Zoey Deutch) tijdens haar vakantie. Hier ontmoet Ned zijn grootste nachtmerrie: zijn dochters vriend Laird (James Franco), een welwillende maar sociaal onhandige Silicon Valley-biljonair. Hij vindt Laird totaal geen match voor zijn dochter en voelt zich helemaal niet thuis in Laird’s overweldigende wereld vol technologische snufjes. Zijn hulpeloosheid slaat al snel om in paniek wanneer hij erachter komt dat Laird zijn dochter ten huwelijk wilt vragen.

Cast

In Why Him? van regisseur John Hamburg (Meet the Parents, I Love You Man) speelt James Franco (127 Hours, Spider-Man) de over de top miljardair Laird en vriend van Zoey Deutch (Dirty Grandpa). Andere grote rollen zijn weggelegd voor Bryan Cranston (Breaking Bad, Drive, Argo) als vader Ned en Megan Mullally (Will & Grace) als moeder Barb.

DVD & Blu-ray

De Blu-ray van Why Him? bevat bijna een uur aan extra’s waaronder hilarische bloopers, verwijderde scènes en audiocommentaar van regisseur en schrijver John Hamburg, schrijver Ian Helfer en editor William Kerr.