Beat VTM: 8 uitdagers met 1 missie

Aan lef ontbreekt het hen alvast niet, de 8 onbekende Vlamingen die dit najaar de strijd aangaan met VTM. In Beat VTM komen ze oog in oog te staan met Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl, en dagen ze hen uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden. Van een loodzware krachtmeting tot challenges waarbij creativiteit, handigheid of pure brain power een must zijn.

De kick-offaflevering van Beat VTM op maandag 2 september wordt een eerste sleutelmoment in Beat VTM. Dan ontdekken de VTM-gezichten wie hun tegenstanders zijn en nóg belangrijker: in welke discipline ze het tegen elkaar zullen opnemen. Het VTM-team zal onderling moeten uitmaken wie welk duel voor zijn rekening neemt. Naar wie worden de meest extreme, fysieke uitdagingen doorgeschoven? Wie beschouwen de 8 bekende Vlamingen als hun sterkste, slimste, handigste, taaiste of snelste teamlid?

Eens die belangrijke beslissing is gevallen, focussen de bekende en onbekende Vlamingen zich met behulp van een professionele coach op 1 missie: de beste worden in hun discipline. Want 100 dagen later wordt in een meeslepend duel uitgevochten wie triomfeert en wie roemloos onderuitgaat in Beat VTM.