Big Air van Coca-Cola

Fans van watersporten kennen Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem al langer. Met een waterglijbaan van 20 meter lang heeft het Limburgse waterpretpark er tijdelijk een stevige attractie bij. Want van vrijdag 25 tot zondag 27 augustus kunnen sport- en sensatieliefhebbers zich uitleven op de Big Air van Coca-Cola, een spectaculaire schans voor acrobatische sprongen in het meer. De perfecte én verfrissende afsluiter van deze zomer. Zeker met de mooie temperaturen die dit weekend voorspeld worden!

Coca-Cola heeft al de hele zomer lang een succesvolle campagne lopen waarbij je reizen kunt winnen naar bestemmingen die (onder meer) op de blikjes prijken. Maar het frisdrankmerk zorgt ook in eigen land voor een heerlijk zomergevoel. Zo komt de indrukwekkende Coca-Cola Big Air waterglijbaan dit weekend voor het eerst naar Vlaanderen – en wel naar het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem.

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden en een krachtige waterstraal stuwt je 3 tot 4 meter de lucht in – waarna je spectaculair in het meer plonst. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt ook een video van je sprong. Bovendien laat het frisdrankmerk je 3 dagen lang genieten van zomerse beats, animatie én gratis ijskoude drankjes aan de bar, die bij de imposante glijbaan wordt opgesteld.

In juli lokte de Coca-Cola Big Air al heel wat durvers en nieuwsgierigen naar het Waalse Froidchapelle* – nu is Dilsen aan de beurt, meteen de Vlaamse primeur. Klaas Sonck, Assets & Experiental Manager bij Coca-Cola Services: “Het is de eerste keer dat de Coca-Cola Big Air naar België komt – en het is toch wel een heel speciale attractie, die je van een waterglijbaan stuwt zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Hij katapulteert je de lucht in voor een onvergetelijke duik die meteen de perfecte afsluiter wordt van deze zomer!”

Praktisch: De Coca-Cola Big Air, op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus, telkens van 13 tot 20 uur, op de site van Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem (Nationaal Parklaan 5). Deelnemen kan gratis vanaf 14 jaar (ter plaatse aanmelden met geldig identiteitsbewijs). Meer info ook via de Facebookpagina https://www.facebook.com/events/120649748579707/