De verleiders van Temptation Island 2017

Voor het nieuwe seizoen van Temptation Island kon je al kennismaken met de verleidsters. Dit zijn de mannen die de vrouwen moeten verleiden:

Levi Kasanrokyat

Levi Kasanrokyat (27) is kledingverkoper en houdt zich daarnaast bezig met modellenwerk. Hij krijgt regelmatig verzoekjes van getrouwde vrouwen die hem een nachtje willen lenen. Nu gooit Levi niet alleen zijn looks, maar ook zijn dansmoves in de strijd. Volgens Levi houden vrouwen van mannen die goed kunnen dansen, en dat kan deze getinte Magic Mike als de beste!

Karim Leone

Het begrip ’trouw’ staat niet in Karim Leone (20) woordenboek en een open relatie is voor hem een evidentie. Hij noemt zichzelf een expert op verleidingsgebied en is er quasi zeker van dat hij op Temptation Island een vrouw aan zijn haak zal slaan.

Alex Maas

Alex Maas (25) is naast personal trainer, ook een geboren verleider die houdt van avontuur, gevaar en spanning. In monogamie gelooft Alex niet en hij zal er dan ook alles aan doen om één van de vier vrouwen te verleiden.

Dylan Aerts

Dylan Aerts (24) is een womanizer pur sang. Als personal coach weet hij de vrouwen te kneden en te bespelen. Hij weet perfect hoe hij vrouwen moet verleiden en is ervan overtuigd dat hij op Temptation Island minstens een vrouwenhart voor zich kan winnen. Dylan wil en zal een happy ending krijgen.

Ken Stoffers

Ken Stoffers (24) is singer-songwriter en met zijn alternatieve look weet hij veel modellenklussen in de wacht te slepen. Hij is anders dan de doorsnee macho en versiert vrouwen door grove grappen te maken en door eerder afstandelijk te zijn. Ken is best arrogant, maar krijgt uiteindelijk altijd zijn zin… met wat hulp van zijn gitaar uiteraard.

Quinten Claeys

Quinten Claeys (23) werkte vroeger als verkoper en die job was hem op het lijf geschreven, want hij ‘lult’ zichzelf overal in. Een afgetrainde fitness boy is hij niet, wel een meesterstrateeg in het verleiden. Vrouwen draait hij makkelijk rond zijn vinger, en scoren, dat doet hij vrijwel altijd.

Kevin van Schie

Kevin van Schie (27) doet mee aan Temptation Island omdat hij ervan overtuigd is dat niemand trouw kan blijven in een relatie. En dat wil hij bewijzen. Een versiertruc heeft hij naar eigen zeggen niet: “ik ben de versiertruc”.

Giuseppe Cirignola

Giuseppe Cirignola (22) werkt werkt als orderpicker in een medisch bedrijf, maar na zijn uren verleidt hij vrouwen bij de vleet met zijn zwoele dansmoves. Hij wil van alle vruchten proeven, maar is toch vooral een ‘bootyman’.