Elf nieuwe programma’s op VTM

VTM brengt 11 nieuwe programma’s in een mix van verschillende genres om kijkers te verrassen dit najaar: vernieuwende comedy (Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, Kafka, Hoe Zal Ik Het Zeggen?), show & entertainment (The Voice van Vlaanderen, The Wall, K3), straffe Vlaamse fictie (Spitsbroers) en heel wat programma’s met sterke persoonlijkheden (Over Winnaars, De Laatste 24 Uur, Vermassen, Alloo in de Nacht, Sergio in Moeders Keuken, Open Keuken). Ook sterkhouders Het Lichaam van Coppens, Groeten Uit en Helden van Hier: In de Lucht keren terug.

Q2 brengt het beste van internationaal, met de topreeksen Prison Break en Taken, Top Gear, Champions League, The Big Bang Theory en spannende tv-premières. Vitaya pakt uit met een nieuw interieurprogramma met Siegfried De Doncker, aangevuld met romantische films, de serie This is Us en programma’s over crime en gezondheid. De jongste telg CAZ heeft op een paar maanden tijd zijn plaats al helemaal veroverd in het televisielandschap en brengt elke dag de allerbeste filmklassiekers.

Radiozenders Qmusic en Joe hebben ondertussen het nieuwe radioseizoen al afgetrapt en maken opnieuw elke dag spraakmakende radio.