Filly’s van Fanny & Veronique moet sluiten

Het verdict is gevallen. De kijker heeft gestemd. Filly’s, het pop-uprestaurant van Fanny & Véronique in Kortrijk, moet als eerste de deuren sluiten. Ondanks hun motivatie en de inspanningen om hun concept op punt te krijgen, haalden de dames het niet van hun buren van Meat & Griet. Yannick & Leena mogen hun surf & turf concept verderzetten, voor Fanny & Veronique valt het doek over Mijn Pop-uprestaurant.

“Het is echt wel jammer dat we als eerste ons pop-uprestaurant moeten sluiten, maar we hebben ontzettend veel geleerd de afgelopen weken. Onze deelname aan Mijn Pop-uprestaurant heeft ons nog meer goesting doen krijgen om onze droom na te jagen. We openen in de toekomst zeker onze eigen zaak. Maar eerst even alles laten bezinken en wat vakantie nemen, daarna vliegen we er terug in”, klinkt het bij Fanny en Veronique.

Terwijl er traantjes vloeiden bij Fanny & Veronique, voelden Yannick & Leena een grote last van hun schouders vallen toen de naam Filly’s over de lippen van Evi Hanssen rolde. Nu er in Kortrijk één pop-up dicht is, is Antwerpen sowieso volgende keer aan de beurt. Uiteindelijk kan per stad alleen de beste pop-up naar de finale…