Themapark Puy du Fou verkozen tot beste attractiepark van Frankrijk en Europa

De TripAdvisor Travellers ‘Choice Ranking Awards van 2018 zijn bekend! Grote winnaar is het Franse themapark Puy du Fou, die verder klimt en nu wereldwijd op nummer 3 komt te staan! Het Franse Themapark Puy du Fou is dé internationale referentie van live spektakels, totaal beleving en de nieuwste technologieën.

TripAdvisor heeft vandaag de resultaten vrijgegeven van de Travellers’ Choice 2018 Awards, de grote jaarlijkse ranglijst op basis van bezoekersbeoordelingen. Het themapark Puy du Fou gaat dit jaar weer een flink aantal plaatsen vooruit. Op de Europese ranglijst klimt het één plaats vooruit en stoot hiermee het  Europa-Park in Duitsland van de troon. Op wereldniveau stijgt Puy du Fou spectaculair en wint het 12 plaatsen in slechts 2 jaar tijd. Een bronzen medaille en een plaats op het podium dus, en dat op wereldniveau!

Ook de Belgen ontdekken het populaire themapark meer en meer. “We zijn zeer blij dat we een  stijging van ruim 45% meer onlineboekingen van Belgen hebben kunnen optekenen. Met deze internationale herkenning hopen we dat nog meer Belgische toeristen de weg vinden naar ons themapark, ze zijn alvast welkom.” aldus David Nouaille, Directeur Marketing & Communication van Puy du Fou.