Verrassingen in The Sky is the Limit

Dave Wauwermans organiseert een ‘topseminarie’ waarin hij wil bewijzen dat, zolang je er maar in gelooft, alles mogelijk is. Ook het bereiken van de top van de Mont Blanc in één dag tijd. Samen met zijn gevolg gaat hij de uitdaging aan, maar algauw blijkt dat ook voor de immer positief ingestelde Dave het pad naar de top gevaarlijke valkuilen bevat. Het vinden van de uitgang van de luchthaven bijvoorbeeld. En als de zaken niet lopen zoals gepland, dan haalt Dave de truken van de foor boven en bezaait hij het pad met zijn lach en een lading Chupa Chups.

Door zijn ziekenhuisverblijf heeft Philip Cracco zijn verjaardag niet kunnen vieren. Wanneer het koppel goed nieuws te horen krijgt, organiseert Aisha een groot verjaardagsfeest voor vrienden en familie. En hoewel het feest bij hen thuis doorgaat, maakt Philip zijn entree op spectaculaire wijze vanuit een helikopter.

En Michel Van Den Brande, die heeft een wel heel exclusieve verrassing voor Sofie in petto. Zichzelf trakteert hij ook op een cadeautje, zij het iets minder spannend: dictielessen. Een journalist had Michel er eens op attent gemaakt dat hij niet altijd even duidelijk spreekt. En daar wil hij wat aan doen.

The Sky is the Limit, 14 februari om 20u35 op VIER.