Ben jij de volgende WSOP Squad winnaar op GGPoker?

Begin deze maand heeft www.ggpoker.be een zeer uitzonderlijke WSOP campagne georganiseerd voor de Belgische poker fanaten. Voor de eerste keer in ons land wordt er een WSOP actie georganiseerd met een gegarandeerde prijzenpot van zo maar eventjes $75.000. Het volledige GGPoker team, met onder meer Charlotte en de Broers De Meulder, gaat deze zomer naar Vegas en ze nemen 6 winnaars mee.

Elke week op maandag wordt er een finale gespeeld met een WSOP Main Event package in de prijzenpot. De winnaar mag op kosten van GG naar Vegas, overnachten in de Ballys en deelnemen aan het Main Event van het Wereldkampioenschap Poker. Iedereen kan rechtstreeks inkopen voor deze finales voor $250. Uiteraard zijn er tal van kwalificatie events. Telkens op maandag, woensdag en donderdag worden er qualifiers georganiseerd, al vanaf $1. Als je dus eens naar Vegas wil, dan is dit ongetwijfeld een buitenkansje.

Alle details over de actie lees je hier op de GGPoker.be website.
https://ggpoker.be/nl/events/wsop-2022-squad/

Al twee winnaars bekend!

De eerste twee campagne weken hebben alvast voor het nodige spektakel gezorgd. In de eerste week was het Danny Covyn die in de heads-up Sam Polo Riva wist the verslaan. Daarmee greep Sam net naast het pakket ter waarde van $12.500. In de tweede week stelde Sam orde op zaken en won ook zijn WSOP pakket…

Wij zijn benieuwd naar de komende winnaars.
Succes als je meespeelt!