Bounty Hunters Series

Van 27 februari tot en met 13 maart 2022 lopen de Bounty Hunters Series op GGPoker. Dagelijks meer dan 30 pokertornooien met verschillende buy-ins en structuren. Over de hele serie heen wordt er $30.000.000 aan prijzengeld gegarandeerd. Beslist de moeite waard om eens te proberen.

In elk tornooi blijft één parameter alvast ongewijzigd en dat is het bounty gegeven. De opdracht is eenvoudig: elimineer zoveel mogelijk spelers en verzamel zo een leuk bedrag bij elkaar. Op het hoofd van iedere speler staat namelijk een bedrag, dit kan een vast bedrag zijn maar meestal wordt dit bedrag groter in verhouding met het aantal bounties dat de geëlimineerde speler eerst zelf wist te verzamelen. Inderdaad, je speelt dus enerzijds voor de reguliere prijzenpot waarvoor je best zo hoog mogelijk in het klassement eindigt. En anderzijds dus om zoveel mogelijk bounties te verzamelen. Poker op z’n best!

GGPoker timmert al ruim 5 jaar aan de weg om een uniek pokeraanbod op de internationale markt te zetten. Op korte tijd zijn ze al het grootste platform gebleken op gebied van aantal bezoekers. Naast de oude vertrouwde pokerconcepten blijven ze voortdurend verrassen met nieuwe pokerspellen en spannende tornooiseries, zoals de Bounty Hunters Series.