MotoGP 17 op 15 juni 2017

Milestone, kondigt MotoGP™17 aan, de videogame gebaseerd op het wereldkampioenschap van dit jaar. De game verschijnt op 15 juni 2017 op PS4, PS4 Pro, Xbox One en Windows pc/STEAM.

De 2017-editie van de officiële MotoGP-videogame brengt alle adrenaline naar boven en de nood aan snelheid met de nieuwe moto wereldkampioen erbij. De game bevat alle 2017 piloten, teams en parcours; de nieuwe regels, alsook het Red Bull Rookies Cup-kampioenschap. Deze editie zal voor het eerst draaien aan 60 FPS en garandeert zo een ongekende prestatie en extreem genot voor de eindgebruiker. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het Milestone-team van ontwikkelaars hun ervaring van 20 jaar toegewijd werk aan racing games.

“We zijn hard aan het werken om van MotoGP™17 niet enkel en alleen een seizoensupdate te maken, maar een genietbare game te creëren vol innovatie waar fans van de serie al jaren om hebben gevraagd. We zullen zo onder meer een nieuwe, competitieve online mode integreren, een volledig gereviseerde en revolutionaire carrièremodus en veel meer. Ik wil nog niet teveel prijsgeven, maar ik kan jullie garanderen dat jullie de komende maanden veel te wachten staat. Relax ondertussen en kijk samen met ons mee naar het begin van het seizoen”, aldus Matteo Pezzotti, Milestone Lead Designer.