The Evil Within 2

Hoewel dit een volledig nieuw en apart STEM-systeem is,  beheerd door de dochter van Sebastian, Lily, die geen herinnering heeft van de gebeurtenissen in het Beacon Mental Hospital, lijkt een deel van het verleden op te duiken in dit nieuwe systeem. Hoe zou dat kunnen? En wat betekent het?
Foto1
Anima is een verschijning die elk moment kan opduiken, wees dus altijd op je hoede. Ze kan niet gedood worden, maar als je ze tegenkomt en weet te ontsnappen, ontvang je als beloning een nieuwe projector slide voor je collectie. Neem deze mee naar de safe house van Sebastian om nieuwe gesprekken met Juli Kidman vrij te spelen. Verzamel alle slides om… de waarheid te ontdekken.
Foto2

Foto3
Het is mogelijk om even van het hoofdverhaal af te wijken en de Union te verkennen. Dit kan waardevolle munitie of bruikbare materialen opleveren. Door te verkennen leer je ook meer over de stad en ontdek je wat er gebeurde voor Sebastian de STEM binnenkwam.
Foto4
De Warden Crossbow is een geweldig instrument om zowel offensief als defensief te hanteren. De Smoke Bolts of Stun Bolts kunnen de waardevolle tijd even rekken om te ontsnappen, terwijl de Explosive Bolts ingezet kunnen worden als vallen met een heuse impact op de vijand.
Foto5
Net als in de eerste game, is Tatiana er om waardevolle upgrades te voorzien voor de vaardigheden van Sebastian.  Zorg er zeker voor dat je alle beschikbare upgrades bekijkt en pas Sebastian aan op jouw speelstijl. Sommige upgrades in het spel vereisen grote hoeveelheden Green Gel, dus verken Union om er te vinden en gebruik ze verstandig.

Foto6