Universal verwelkomt Nintendo

Stel je voor dat je een levensecht Nintendo-avontuur binnenwandelt. Reusachtige Piranha-planten komen tot leven. Overal om je heen de bekende blokken en power-ups. En Mario en al zijn vrienden zijn aanwezig om je een gloednieuwe wereld binnen te loodsen.

Je treedt binnen in een compleet rijk vol met Nintendo’s beroemde sfeer, gameplay, helden en schurken. En dit komt naar drie Universal-themaparken in Japan en de Verenigde Staten.

De creatieve geesten achter Nintendo’s legendarische werelden en personages werken samen met de creatieve teams achter Universals blockbuster themapark-attracties. Hun doel is om de personages, actie en avonturen van Nintendo’s videogames tot leven te wekken en dit op nieuwe en innovatieve manieren binnen Universals themaparken. Al het avontuur en alle fun die je normaal op beeldschermen beleeft bevindt zich nu overal om je heen – op adembenemend overtuigende manieren.
– Nintendo-themagebieden komen naar Universal Studios Japan, Universal Orlando Resort en Universal Studios Hollywood.
– De gebieden zijn groot, meeslepend en interactief. De rijk gethematiseerde, authentieke omgevingen zijn gevuld met diverse attracties, winkels en restaurants.
– Gasten krijgen het gevoel alsof ze een rol spelen in hun favoriete games – maar dit keer in de werkelijke wereld.
– Volop vermaak voor iedereen, ongeacht hun leeftijd of game-ervaring.
– De planning en het creatieve werk voor deze gebieden is al een eind op weg, ze worden de komende jaren los van elkaar geopend.

De nieuwe gethematiseerde gebieden zijn het resultaat van een wereldwijde samenwerking tussen Universal Parks & Resorts en Nintendo – twee iconen van de entertainmentwereld. Universals themaparken scheppen waanzinnig populaire familie-entertainmentervaringen voor miljoenen mensen, gebaseerd op aansprekende personages, verhalen en innovatieve technologie. Nintendo creëert opmerkelijke en tot de verbeelding sprekende games vol pakkende verhalen en geliefde personages.

Elk Universal themapark zal zelf details onthullen over het eigen specifieke Nintendo-gebied. De eerste van deze aankondigingen volgt binnenkort.