7 op de 10 vrouwen geniet er van orgasmes te faken

Het is geen geheim dat meer dan 50% van de vrouwen een hoogtepunt faket, maar niemand verwachtte dat 70% van de vrouwen het zelfs graag doet! De enquête, uitgevoerd door Victoria Milan – een datingsite voor getrouwde en gebonden vrouwen op zoek naar een affaire – kon een kijkje nemen in de geheimen achter de kreunende, hijgende en puffende bedgeheimen van 5708 vreemdgaande leden om te ontrafelen wanneer, waarom en met wie ze hun orgasmes faken.

De meerderheid van de vrouwen (73%) die orgasmes faken doen dit voor hun vaste partner, terwijl een slordige 16% kiest om dit uitsluitend voor hun minnaar te doen. Enkel 11% zei dat ze zowel voor hun minnaar als voor hun vaste partner graag een orgasme faken. Een verbluffend 68% van de vrouwen, dat is bijna 7 op 10, zei dat ze gewoonlijk genieten van het moment dat ze ervoor kiezen om een orgasme te faken. Slechts één op vier zei dat een orgasme faken niet aangenaam is, en 7% schepte voldoening elke keer ze een orgasme faken.

De voornaamste reden achter het faken van een orgasme is om plezier en vertrouwen te scheppen ten opzichte van de partner. 62% van de vrouwen gaat akkoord met deze uitleg. 9% beweert dat ze een licht orgasme hebben op het moment dat ze hun ‘echte’ orgasme faken, en 8% zegt dat ze dit doen om de seks langer te laten duren en om hun partner op te winden. Slechts 10% van de vrouwen doet alsof ze klaarkomen om de seks vroegtijdig te beëindigen, en 6% zegt dat ze faken omdat een echt orgasme onmogelijk te bereiken is voor hen.

43% van de vrouwen faket hun orgasme elke keer ze seks hebben, terwijl 2 op 10 vrouwen aangeeft dat ze dit slechts nu en dan doen. Slechts 1 op 10 van de ondervraagde vrouwen zegt zich in te laten met een fake orgasme elke week.

De meerderheid van de vrouwen zijn overtuigd dat ze een goeie acteerprestatie neerzetten wat betreft het faken van een orgasme. 39% van die vrouwen beweert dat hun partner dit absoluut niet door heeft.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de resultaten aantonen dat vrouwen van nature vrijgevige lovers zijn die graag een orgasme faken voor het plezier van hun partner.

“Vrouwen faken orgasmes al eeuwen, en nu hebben we aangetoond waarom – en het is niet wat de meeste mensen dachten, om de seks te beëindigen. Natuurlijk zijn er vrouwen die orgasmes faken om hun partner aan te moedigen, maar anderen doen het voornamelijk om dat ze plezier hebben in het theatrale aspect en de aandacht die een fake orgasme hen brengt”, aldus Mr. Vidal.