AeroMoov Instant Reisbed: overal slapen en spelen

Voor het eerst op reis met je kindje? Daar komt heel wat bij kijken. Eén van de eerste zaken waaraan je denkt is een reisbedje. AeroMoov lanceerde het Instant Reisbed, een innovatief reisbed dat je in 1 2 3 opzet en weer afbreekt, want vakantie dient in de eerste plaats om te ontspannen.

Eerste opvallende vaststelling van het AeroMoov Instant Reisbed is het gewicht. Het reisbedje, geleverd in een zwarte reistas, weegt amper 5 kg en dat maakt het vervoeren uiteraard aangenaam. In twee seconden staat het bedje recht. Enkel nog de matras plaatsen en je kindje kan onmiddellijk veilig slapen of spelen.

De drie transparante en ventilerende zijkanten zorgen voor een continu zicht op je oogappel. De andere zijkant zorgt voor bescherming tegen zon en wind. Groot voordeel is dat je er een verhoogd tussenniveau in kunt maken dankzij een rits. Heel handig voor baby’s tot 3 maanden. Ook het opvouwen verloopt enorm snel.

Het reisbedje is beschikbaar in Grey Rock en White Sand. Je kunt het Aeromoov Instant Reisbed ook uitbreiden. Zo zijn er op maat gemaakte lakens en hoeslakens beschikbaar. Verder kan een muggennet of UV-zonnekap erg handig zijn tijdens de zonnige periodes.