Afgewezen in de slaapkamer?

Afgewezen worden in de slaapkamer leidt tot een breed scala aan reacties, en een recent onderzoek heeft de meest waarschijnlijke reacties aan het licht gebracht van mannen die geconfronteerd worden met prikkelende verleidingen in de slaapkamer, maar op het laatste moment afgewezen worden door de vrouwen waarmee ze dachten te slapen.

Het onderzoek, uitgevoerd door VictoriaMilan – een datingsite voor gehuwde en verbonden mensen op zoek naar een buitenechtelijke affaire – nam een kijkje achter de gesloten slaapkamerdeuren van 9.507 van haar actieve vrouwelijke leden, uit 23 landen, om te ontdekken hoe mannen reageren wanneer hun potentiele bedpartners niet ingaan op hun avances.

Boos worden of zich agressief gedragen is de meest voorkomende reactie van mannen die het plezier van een passioneel partijtje vrijen wordt ontzegd. Het is waarschijnlijk dat de hele show van boosheid hun diepere gevoelens van afwijzing en schaamte verbergt. Vrouwen die mannen weigeren om een bepaalde reden, zeggen dat de reacties van deze alfamannetjes vooral van Hongaarse, Ierse en Portugese mannen komen.

De stille behandeling gevolgd door het dramatisch dichtslaan van de deur, is de op één na meest voorkomende reactie van een kerel die het alleen maar tot aan het voorspel geraakte. Weigeren om de kwestie te bespreken of erover te onderhandelen is vaak voorkomend gedrag van Oostenrijkse, Zwitserse, Finse, Noorse en Finse mannen.

De charmeur uithangen, en proberen zijn geliefde te overtuigen om te bezwijken voor hem, is de op twee na meest voorkomende reactie die vrouwen opmerken wanneer ze een mogelijke liefdesbijeenkomst stopzetten. Overtuigen, pleiten en manipuleren door te zeggen wat hij denkt te willen horen zijn alle tactieken die worden uitgeprobeerd door mannen uit Tsjechië, Griekenland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland.

De vrouw haar beslissing gewoon aanvaarden zoals een echte man, en een grapje maken over de afwijzing is de vierde meest waarschijnlijke reactie van incompatibele geliefden, en waarschijnlijk de meest aantrekkelijke reactie van een onhandige slaapkamersituatie. Mannen die begrip hebben voor de verzoeken van hun geliefde, en die geen druk op haar uitoefenen om door te gaan zijn meestal afkomstig uit Australië, Nederland, Denemarken , Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Het meest schokkende gedrag dat gemeld werd, was dat van vrouwen die getuige waren van de afgewezen minnaar die zijn telefoon nam en onmiddellijk begon met vegen of sms’en om iemand anders te vinden. Meestal komen dergelijke mannen uit België, Duitsland, Spanje, Italië en Zuid-Afrika. Duidelijk is dat de relatie voor hen enkel voor het fysieke aspect is.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat het verwerpen van een man in de slaapkamer een vrouwenrecht is, en het is ook het recht van een man om eerlijk te reageren.

“Of het nu een grapje maken is, boos worden, de charmeur uithangen, of helemaal ineenzakken is, wat we zien zijn eerlijke reacties van mensen die zich in een compromitterende positie bevinden. De reactie die zij kiezen is allesbepalend – en waarschijnlijk een klein voorproefje in wat de seks zou kunnen zijn geweest als ze ja zou gezegd hebben,” vertelt Mr. Vidal.