BabyBjörn SS17 zet papa in de bloemetjes #dadstories

Het mag wat vreemd in de oren klinken, maar met haar nieuwste collectie draagzakken wil BabyBjörn vaders – letterlijk –  in de bloemetjes zetten. BabyBjörn is er van overtuigd dat moderne papa’s een steeds belangrijkere rol in de opvoeding spelen. Deze moderne vaders zijn creatief,  alom tegenwoordig op het internet en hebben een eigen mening over kinderen en opvoeden.

Eigenzinnige voorjaarscollectie

Voor hen – en de moeders aan hun zijde – presenteert BabyBjörn een eigenzinnige, creatieve SS17 collectie draagzakken.

Buik- en rugdraagzak One is nu verkrijgbaar in drie nieuwe, frisse uitvoeringen: een vrolijk blauw bladermotief, midnight blue met een bladermotief aan de binnenzijde en denim/midnight blue. Ook Draagzak One Air, ontwikkeld in een luchtdoorlatende mesh-stof, zie je in het voorjaar in drie vrolijke nieuwe tinten: poederroze, cacao en grijs.

#dadstories

Onder de tag #dadstories wil BabyBjörn deze moderne vaders, die zich intensief om de opvoeding van hun kinderen kommeren, een platform geven in de sociale media om hun verhaal te vertellen. Opvoedingsverhalen van papa’s vind je onder de tag #dadstories.

BabyBjörn buik- en rugdragers

Het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn ontwikkelt al meer dan 50 jaren draagzakken en leverde een belangrijke bijdrage aan de trend baby’s dicht bij het hart te dragen. De draagzakken, die worden ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en tientallen testfamilies, werden ondermeer goedgekeurd door het International Institute for Hip Dysplasia.