Commissievrij beleggen met BUX Zero

BUX Zero maakt het een nieuwe generatie beleggers mogelijk om commissievrij te investeren in bedrijven en industrieën waar zij achterstaan. Deze mobiele app maakt de financiële markten voor iedereen in België toegankelijk, zelfs voor beleggers met een klein budget.

“Het economische landschap in Europa zal de komende tijd blijven veranderen. De spaarrente daalt en de vastgoedprijzen blijven stijgen en daarom wordt het voor jongere generaties steeds moeilijker om vermogen op te bouwen en hun financiële toekomst te plannen”, zegt Nick Bortot, oprichter en CEO van BUX. “Met de introductie van BUX Zero in België bieden we deze nieuwe generatie beleggers een eenvoudige en betaalbare manier om meer uit hun geld te halen, zelfs met een klein budget.” Waar beleggen vroeger met name iets was voor de happy few, is dit nu aan het veranderen. De beleggingsplatformen die momenteel in België beschikbaar zijn, voldoen echter niet aan de wensen en behoeften van de mobiele generatie. Veel producten en platformen stammen uit de vorige eeuw en richten zich met name op de meer vermogende oudere generatie. Zowel qua gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid als prijs. BUX brengt hier met BUX Zero verandering in.

Investeren in de merken waar jij om geeft De jonge generatie vindt het ook belangrijker dan vorige generaties om daadwerkelijk impact te maken met hun beleggingen. Men wil beleggen in aandelen van bedrijven waarvan de normen, waarden en ambities overeenkomen met die van henzelf. BUX Zero biedt daarom een ruime keuze aan (lokale) bedrijven die bijv. groene energie produceren, een vrouwelijke CEO hebben of actief zijn in de deeleconomie. BUX Zero Stories, informatie op maat De mobiele generatie wil informatie graag op een eenvoudige, hapklare manier ontvangen. Met Zero Stories informeert BUX deze jonge investeerders over trends en kansen in de markt en nodigt hen uit om meer te lezen over beleggen op de blog en deel te nemen aan wedstrijden.

Beleggen zonder commissie en in alle veiligheid

Met BUX Zero kun je commissievrij beleggen en dat bespaart jou geld. Ook beleggen met kleine bedragen wordt op deze manier eindelijk interessant. Dit in alle veiligheid door een nauwe samenwerking met ABN AMRO.

BUX Zero heeft een uniek aanbod. De belegger kan kiezen uit 3 verschillende ordertypes: de marktorder die meteen wordt gerealiseerd, de Zero order die op het einde van de dag wordt uitgevoerd of een limietorder waarbij een belegger aandelen tegen een vooraf bepaalde prijs koopt of verkoopt. De Zero order is commissievrij en daarnaast rekent BUX Zero ook geen kosten voor oa. het aanhouden van een rekening, geld storten en opnemen en real time streaming koersen. Zin gekregen in commissievrij en gemakkelijk beleggen? Download dan snel de app voor Ios en Android. Meer info over eenvoudig beleggen kan je vinden op https://getbux.be