De sterrenbeelden in België die het meest vreemdgegaan zijn in 2016

Een choquerende nieuwe studie heeft aangetoond welke sterrenbeelden het meest vreemdgaan tijdens hun lange vaste relaties in 2016, en het zijn niet de sterrenbeelden die je had verwacht!

Het onderzoek, uitgevoerd door Victoria Milan – een datingwebsite voor getrouwde en gebonden mensen op zoek naar een buitenechtelijke affaire – ging op zoek naar de profielen van Belgische mannen en vrouwen om te ontdekken welke horoscopen sneller toegaven aan hun seksuele behoeften.

“Watermannen hebben waarschijnlijk een affaire gehad”

Terwijl Schorpioenen en Leeuwen seksueel actiever aangelegd zijn dan andere sterrenbeelden, toonde de enquête echter aan dat deze niet behoren tot de sterrenbeelden die het meest vreemdgaan.

De gegevens toonden anderzijds wel de sterrenbeelden aan van de gebruikers die op zoek zijn naar een spannende affaire. Watermannen, met maar liefst 10.4% van de Belgische vreemdgangers, behoren daartoe gevolgd door Vissen met 10.2% en Ram met 9.8%.

Het meest ‘trouwe’ sterrenbeeld is Schorpioen, met slechts 6.4% van de Belgen die een scheve schaats rijdt. De tweede meest loyale horoscoop is de Weegschaal met 6.8%, en de Boogschutter met 7.7%.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de data aantoonde dat de vreemdgangers met het sterrenbeeld Waterman waarschijnlijk meerdere keren vreemdgegaan zijn in 2016.

“We hebben de duizenden ledenprofielen uitgepluisd en tot de ondeugende vaststelling gekomen dat de Belgische Watermannen – en vrouwen waarschijnlijk een affaire gehad hebben in 2016. Het zijn warmbloedige, seksueel actieve wezens en het kan hen niet kwalijk genomen worden voor wat er in de sterren geschreven staat”, zei Mr. Vedal.