De vrouwelijke geheimen

Een kusje geven of krijgen, en niet verder vertellen is een geheim van het verleden. Dat blijkt uit een onthulling over hun meest intieme momenten die vrouwen met elkaar delen. Een recente studie heeft 7 onderwerpen geanalyseerd die voorkomen in deze gesprekken.

Het onderzoek, uitgevoerd door VictoriaMilan, vroeg 8.407 van haar actieve vrouwelijke leden uit 21 landen wat ze opmerkten tijdens seks, om later met hun vriendinnen over te praten. Mannen mogen er zeker van zijn dat telkens wanneer ze een vrouw naar bed meenemen, de volgende 7 onderwerpen aan bod komen.

De duur van een ontmoeting met een man is altijd een hot topic voor de vrouwen uit 20 landen. Timing is alles, en deze vrouwen hebben geobserveerd hoeveel tijd het hem heeft gekost om haar te benaderen en haar mee naar huis te vragen. Dat werd uitgedrukt in minuten, uren of dagen. Hoe lang heeft hij aan het voorspel besteed en als ze meer dan één keer seks hadden, wat was zijn recuperatietijd…?

De grootte is een ander hot topic, maar de minder groot geschapen mannen zullen zich opgelucht voelen om te weten dat het niet bepalend is in de slaapkamer. De grootte van de penis van een man is het eerste wat vrouwen uit Ierland, Polen en Zuid-Afrika zullen vragen aan hun vriendinnen, en als het niet de juiste grootte was, is wat en hoe hij het doet in bed, belangrijker. De techniek met de vingers, tong en de tijd die ze daaraan spenderen, is belangrijker dan een groot geschapen man.

Het zogenaamde ‘manscaping’ – of mannelijke hygiëne – is eveneens een groot onderwerp van gesprek voor vrouwen uit de Verenigde Staten, Australië en Denemarken – ze zullen checken of een man zich trimt, genoeg wast, scheert, of alles au naturel houdt, van kop tot teen. Of je het goed doet daar beneden is allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar de dames vertellen ons dat een goede manier om erover na te denken is: wat je verkiest bij anderen moet je ook bij jezelf eens checken.

Vrouwen uit Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk vertellen ons dat de woorden die tegen een vrouw gezegd worden voordat je haar naar bed krijgt, belangrijk zijn. Maar hoe zit het met de woorden die hij je influistert als je eenmaal tussen de lakens zit? Gaf hij het bevel in bed? Was hij lief? Heeft hij je verteld dat hij van je houdt, binnen de eerste vijf minuten? Was er nerveus geklets, of was er volledige stilte? Dit alles zal in aanmerking komen om besproken te worden tijdens een bijeenkomst van de vriendinnetjes.

Geur en smaak zijn belangrijke factoren voor alle vrouwen, maar ze zijn het eerste onderwerp voor analyse voor vrouwen uit Zwitserland, Oostenrijk en Zweden. Was hij een roker, dronk hij iets sterks of poetste hij zijn tanden voor het slapen? Was zijn huid zout, zoet, of zweetachtig…? Had hij ervoor gezorgd dat hij schoon en klaar voor haar was, of ging hij ervan uit dat ze sowieso op haar knieën zou gaan voor hem? Elk detail wordt in acht genomen – en de heren doen er goed aan om snel te douchen als ze willen dat hun geliefde genereus in bed is.

De drang van een man om haar hier en nu te hebben, is op dit moment zeker het nummer 1 onderwerp van gesprek bij vrouwen uit Nederland, Nieuw-Zeeland en Hongarije. Maar natuurlijk moeten de heren ervoor zorgen dat hun vrouwen open staan voor het idee om het in de toiletten van een restaurant of een openbaar park te doen. Want soms kan het wel eens eindigen op de keukenvloer.

Het uithoudingsvermogen van een man is van groot belang voor vrouwen uit Duitsland, Italië, Tsjechië en België die gefascineerd zullen worden door, en onthouden hoe hard haar man is en hoe lang hij dat kan blijven. Het is immers erg onbevredigend wanneer een kerel niet hard kan worden na te veel te drinken of wanneer hij zenuwachtig is. Hoewel, misschien vindt ze het niet eens zo erg, dan heeft ze tenminste iets om over te babbelen met haar vriendinnen.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de gesprekken met vriendinnen de ochtend na de seks, de ideale gelegenheid zijn voor competitieve vrouwen om hun seksuele ervaringen te delen.

“Vrouwen delen intieme details met elkaar omdat het aantoont dat ze geweldige mannen kunnen aan de haak slaan die zowel in als buiten de slaapkamer voor hen zorgen. We weten ook dat als hij fantastisch is, deze informatie alleen zal gedeeld worden met de naaste vrienden, om te voorkomen dat roofzuchtige vrouwen hem zullen willen verleiden.”

“De gesprekken tussen vrouwen zijn zeer open. Ze vertellen hun goede vrienden over zowel de goede als de slechte dingen. Uiteindelijk is het belangrijk om goed te kunnen lachen als het in de slaapkamer niet zo goed gaat,” zei Vedal.

Dit onderzoek werd uitgevoerd in 21 landen: Zweden, Australië, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Denemarken, België, Finland, Spanje, Noorwegen, Polen, Frankrijk, Italië, Hongarije, de Verenigde Staten, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zwitserland, Tsjechië en Zuid-Afrika.