Eau Sauvage Parfum van Dior

François Demachy, Parfumeur-Createur bij Dior, koos ervoor om de aromatische kant van de parfumvariant van Eau Sauvage te verfrissen en het nieuwe Eau Sauvage Parfum te ontwikkelen. “Eau Sauvage Parfum wordt telkens weer prettiger. In deze rondere versie die nog nauwer aansluit bij de oorspronkelijke geur, wilde ik de authenticiteit van de grondstoffen benadrukken. Hun kracht uitlichten en tegelijkertijd hun aanwezigheid en tastbaarheid versterken, zodat hun warmte beter naar voren komt”, aldus François Demachy.

De unieke Eau Sauvage is meteen herkenbaar: de Cederappel en de San Carlo Bergamot bestormen de partituur met hun frisheid.

De ronde noten van Lavendel Absolu en Wilde Bloemen worden versterkt door een noot van Hedione, het beroemde en revolutionaire molecuul dat aan de wieg stond van de legendarische Eau Sauvage.

Dankzij een subtiel hart van Vetiver, ontdaan van zijn grondnoten, kan de warme en krachtige noot van Elemi uit de Filipijnen beter tot zijn recht komen, de Labdadum verleiden met zijn harsachtige sensualiteit en kunnen Kaneel en Steranijs met elkaar versmelten tot een zachte en opbeurende combinatie.

Diepzinnig met een mooie rondheid, sprankelend met een vleugje frisheid… Het nieuwe Eau Sauvage Parfum flatteert een tijdloze, zonnige signatuur door toevoeging van warme, suggestieve accenten.