Finse vrouwen hebben een actieve zomer

Onenightstands zijn een favoriete activiteit voor iedereen die op zomervakantie gaat. Warme nachten, weinig kleren om het lijf en het intensieve sporten in de gym wordt eindelijk beloond. Een recente studie heeft de landen bekend gemaakt waar vrouwen graag onenightstands beleven tijdens hun zomervakantie, en de vrouwen die liever in hun thuisland een avontuurtje beleven.

De enquête, die werd uitgevoerd door VictoriaMilan, een datingsite voor getrouwde en gebonden volwassenen op zoek naar een affaire, polste bij 6758 van de vrouwelijke leden om te weten te komen hoe je het best een oplossing vindt tijdens de zomer als je op zoek bent naar een seksuele ontmoeting zonder verplichtingen. Vrouwen uit 15 landen die regelmatig een onenightstand beleven met sexy onbekenden, en vrouwen die onenightstands hebben tijdens de zomervakantie werden geïdentificeerd.

Over heel de wereld hebben vrouwen een andere smaak: sommigen houden van een onenightstand op regelmatige basis, zo’n 1 keer per maand in hun eigen stad. Anderen sparen hun ondeugendheid dan weer voor wanneer de zomer in aantocht is, en hebben slechts één keer per jaar een onenightstand.

Finse vrouwen hebben zo vaak een onenightstand tijdens de zomer, dat het lijkt alsof het wel een nationale sport is. 44% van de Finse vrouwen zegt dat ze één keer per jaar een onenightstand hebben tijdens hun zomervakantie. Net over één vijfde (22.2%) zegt dat ze één keer per maand een onenightstand hebben.

Meer dan een derde (33.7%) van de Zweedse vrouwen duikt het bed in met een vreemde terwijl ze op vakantie zijn, en net over een kwart (26.6%) beweert dat ze minstens één keer per maand met een sexy vreemdeling naar bed gaan.

37.9% van de Noorse vrouwen zegt dat ze regelmatig de lakens delen met een onbekende, minstens één keer per maand. Noorse dames houden van seks zonder verplichtingen met onbekenden terwijl ze op vakantie zijn tijdens de zomer. En net over een derde (33.3%) heeft een onenightstand als ze weg zijn van huis.

Net onder één derde van de Deense vrouwen (32.1%) zegt dat ze zich inlaten met een klein zomeravontuurtje en hebben een onenightstand terwijl ze op reis zijn. Ze houden van onenightstands op regelmatige basis – ook als ze thuis zijn. 32.7% zegt dat ze regelmatig een onbekende mee naar bed nemen voor een nachtje vol passie.

Zuid-Afrikaanse vrouwen verkiezen om hun onenightstands in hun eigen huis te hebben. Zo’n 35.6% van de vrouwen beweert dat ze minstens één keer per maand iets hebben. Een derde van de Zuid-Afrikaanse vrouwen (29.9%) heeft enkel onenightstands op vakantie.

Spaanse dames denken op dezelfde manier. 36.6% verkiest een sexy onbekende uit hun eigen stad of regio om het bed mee te delen, terwijl 27.3% een lover verkiest terwijl ze weg van huis zijn.

De prachtige Tsjechische vrouwen hebben graag seks met onbekenden tijdens een onenightstand (27.7%) terwijl ze op vakantie gaan, terwijl dan weer 24% zegt dat ze graag een onbekende in bed hebben in hun dagelijkse leven.

Ierse vrouwen houden hun onenightstands liever dicht bij huis, met zo’n 34.5% die zegt dat ze graag in bed duiken met iemand in hun buurt. En enkel 26.6% zegt dat ze slechts 1 keer per jaar een onenightstand zullen hebben op vakantie.

De Amerikaanse vrouwen dan. Zij voelen zich iets meer comfortabel als ze meerdere keren een onenightstand kunnen bevelen thuis (33.8%) en net iets over één vierde (26.5%) geeft aan dat het vooral tijdens de zomermaanden voor komt, maar slechts één keer per jaar.

Meer dan een kwart van de Italiaanse vrouwen (26.3%) zegt dat ze slechts deelnemen aan een stomende onenightstand een keer per jaar terwijl ze op vakantie zijn. Wat het dagelijkse leven betreft in hun thuisstad, dan zegt 23.4% van de vrouwen een keer per maand iemand mee te nemen in bed.

Het is geen verrassing dat passionele Franse vrouwen zich graag inlaten met een onenightstand in hun dagelijkse leven, aangezien 31.3% zegt dat ze minstens een keer per maand een onenightstand hebben. Terwijl ze op zomervakantie zijn, voelt slechts 25.4% de nood om hun bikinitopje uit te doen in bed met een onbekende.

Zwitserse vrouwen maken dan weer het minst kans om thuis een onenightstand te hebben. Slechts 19.1% zegt dat ze regelmatig een passioneel nachtje beleven met een onbekende persoon. Ongeveer 24.4 % van de Zwitserse dames beweert stomende nachten te beleven tijdens hun zomervakantie.

Bijna een derde van de Poolse vrouwen (28.3%) zegt dat ze graag onenightstands hebben in de regio, en op regelmatige basis. Ongeveer één keer per maand. Zo’n 22.4% geeft dan weer aan dat ze zich graag van hun wildste kantje tonen op reis tijdens de zomer.

Een derde van de Belgische vrouwen (30.9%) laat zich van hun meest ondeugende kantje zien tijdens onenightstands om de zoveel tijd, terwijl ze dit in hun thuisomgeving doen. Terwijl ze op vakantie gaan tijdens de zomer, kiezen ze echter niet voor een onenightstand met een onbekende (slechts 19.1% kiest hiervoor).

Oprichter en CEO van VictoriaMilan, Sigurd Vedal, zegt dat terwijl onenightstands wel sexy en avontuurlijk zijn, ze wel tijdverspilling zijn voor mensen die zoeken naar langdurige seksrelaties zonder verplichtingen.

“Waarom iemand ontmoeten en er slechts één keer het bed mee delen, als je iemand kan vinden met dezelfde prioriteiten als jij: een verlangen naar geweldige seks, en begrijpen dat er achteraf geen problemen hoeven te zijn aangezien je beiden verantwoordelijkheden en een eigen leven hebt.

“In staat zijn om gelijkgezinde zielen tegen te komen voor ongebonden seks is perfect voor mensen met een druk leven die weg willen tijdens de zomer. Ons onderzoek identificeert zelfs de landen waarin onenightstands vaak voor komen. Maar als je zoekt naar iets meer dan één nachtje, of een langdurige seksrelatie zonder je te binden, is het tijd om je bij VictoriaMilan aan te sluiten,” aldus Mr. Vidal.