Hang jouw mooiste herinneringen aan de wand

We maken tegenwoordig zo veel leuke dingen mee. Iedere dag gebeurt er wel iets waar we mooie herinnering aan overhouden of hebben we een prachtig en uniek uitzicht. Door de komst van fotocamera’s en onze smartphones is het steeds eenvoudiger geworden om deze herinneringen vast te leggen voor later. Want hoe leuk is het om al die oude foto’s weer eens te bekijken?

Door het bekijken van al die oude foto’s waan je je spontaan weer op vakantie in Portugal of wil je de tijd weer terugdraaien naar dat ene leuke weekend weg met vriend(inn)en. Helaas schiet het bekijken van fotoalbums er ook vaak bij in, wat natuurlijk zonde is! Als het je ook niet lukt om eens in de zoveel tijd jouw fotoalbums te bekijken, is er een leuke andere en voor de hand liggende oplossing, namelijk: een fotoproduct in jouw interieur.

Wat voor soort fotoproducten zijn er allemaal?

In onze huidige samenleving waar we steeds meer online mogelijkheden hebben, is ook het ontwerpen van een fotoproduct een fluitje van een cent. Waar je de zelfgemaakte foto’s voorheen nog uit moest laten draaien om ze vervolgens met de hand in een fotoboek te plakken of op een prikwand te hangen, is dit nu verleden tijd. Online zijn er tal van mogelijkheden waarop je jouw mooiste herinnering in jouw interieur terug kunt laten komen.

Om alle opties een beetje te kaderen, kunnen fotoproducten grofweg in twee categorieën worden opgedeeld, namelijk: wanddecoratie en foto accessoires.

Wanddecoraties met zelfgemaakte foto

Waar denk je aan bij het woord wanddecoratie? De kans is groot dat je aan een poster, klok of canvas denkt. Dit is helemaal niet gek, want deze drie producten zijn de meest voorkomende vormen van wanddecoratie. Online kun je al deze producten met een eigen foto vol herinneringen laten printen. Zo bepaal je bij FotoOpCanvas zelf hoe jouw foto op canvas eruit komt te zien. Ga je bijvoorbeeld voor één grote foto met een lijst of kies je voor enkele kleine canvas doeken. Of wat te denken van een grote fotoposter in de slaapkamer aan de muur?

Doordat je zelf beslist van welke materiaalsoort jouw wanddecoratie wordt gemaakt en in welke formaat de foto wordt geprint, haal je een prachtig product in huis.

Een echte trend op interieurgebied zijn de wanddecoraties die een bijzondere vorm hebben. De standaard rechthoekige decoraties zijn mooi, maar een organische of hexagon vorm is nog veel unieker. Vergeet ook zeker de ronde decoraties niet. Wat vind jij mooi?

Uniek accessoire als aandenken

Een interieur is niet compleet zonder persoonlijke accessoires. Dan kun je natuurlijk denken aan een vaas met bloemen of fijne geurkaarsen op tafel. Je kunt echter ook kiezen voor een persoonlijker product als leuk aandenken. Decoreer jouw bed of zetel met enkele unieke (selfie)kussens of bescherm jouw tafel door gebruik te maken van placemats en onderzetters. Ook wat betreft foto accessoires kun je alle kanten op.

Maak bijvoorbeeld bij Fotocadeau jouw placemats naar smaak, zodat je bij iedere maaltijd weer aan dat leuke moment wordt herinnerd. Of geef jouw beste vriend(in) een set onderzetters met prachtige foto van jullie samen. Er is online heel veel mogelijk en het is dan ook zeker een aanrader om eens rond te kijken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele manieren waarop je herinneringen in jouw interieur terug kunt laten komen. Door alle opties zul ook jij de perfecte manier vinden!