Helinox X Carhartt WIP

Carhartt WIP gaat opnieuw een partnerschap aan met Helinox, het Koreaanse merk dat bekend staat om zijn lichtgewicht, draagbare kampeermeubelen. Dit jaar bestaat de samenwerking uit drie items: een draagbare stoel, een draagbare werkplek en een boxvormige luifel, elk met de Camo Tide-print van Carhartt WIP, zoals te zien in de collectie van dit seizoen.

De Sunset Chair is opbergbaar en licht van gewicht, met een hoge rugleuning om de gebruiker meer ondersteuning te bieden. De stoel heeft een aluminiumframe en een stevig doek van polyester en is ook voorzien van een zijvak in mesh en een kussenhouder. De Tactical Field Office M maakt gebruik van dezelfde materialen en dient als een lichtgewicht werkplek die snel ingepakt en vervoerd kan worden. Hij is voorzien van een 15 liter-draagtas en een bijzettafel en is modulair zodat je hem op verschillende manieren kunt opzetten.

De Royal Box Shade ten slotte is een grote boxvormige structuur waarin meerdere mensen passen en die bescherming biedt tegen de zon en andere weerselementen. De structuur heeft intrekbare zijpanelen die je kunt aanpassen voor meer bescherming of luchtcirculatie, afhankelijk van de weersomstandigheden. Hij biedt zonnebescherming van factor 50+ dankzij de polyester ripstop stof. Het lichte aluminiumframe kan snel worden gemonteerd en is ook gemakkelijk te verplaatsen. De Royal Box Shade wordt geleverd met een bijpassende draagtas, geleidetouwen en J-haringen. De stuks zijn voorzien van een co-branded geweven label.