Herfst uitgesteld

Met de herfst voor de deur, wil iedereen nog genieten van de laatste zomeravonden. Gezellig buiten zitten met vrienden en familie, vooraleer het terug wat kouder wordt en de dagen weer korter worden.

Wanneer de temperatuur buiten afkoelt, kan een beetje extra warmte geen kwaad en daar zijn de warmtekussens en -dekens van Stoov ideaal voor. Met speciale infraroodtechnologie verwarm je enkel jezelf en niet je omgeving zodat jij de laatste zomeravonden nog even kan verlengen. Daarnaast zijn de producten draadloos en kan je ze dus overal mee naartoe nemen. De producten van Stoov worden al gemaakt van duurzame stoffen, maar een volledig natuurlijke hoes ontbrak nog. Tot nu.

100% organisch materiaal in een stijlvol design

Ondertussen beschikt Stoov al over een ruim assortiment, waarvan de meeste producten gemaakt zijn uit duurzame stoffen. Daar doet Stoov nu nog een schepje bovenop, met haar nieuwe Ploov Organic warmtekussens. De producten in deze lijn zijn gemaakt van 100% organisch materiaal en beschikken dan ook over een GOTS-certificaat. Zowel de Ploov als de cover (45×60) zijn beschikbaar in dit organische jasje. Bovendien kunnen zij met hun stoere ontwerp zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Zo transformeer je jouw salon of terras in een handomdraai tot een stijlvolle lounge!

Twee organische stoffen, één divers kleurenpalet

De Ploov Organic warmtekussens zijn beschikbaar in twee organische stoffen. De cover, gemaakt van Denim Canvas, heeft een grove structuur en past met zijn zachte crèmekleur (Natural) perfect in een hedendaags, trendy interieur. De covers uit Waxed Canvas zijn behandeld met een natuurlijk laagje wax, wat zorgt voor een mooie en subtiele glinstering in het ontwerp. Ook de karakteristieke kreukjes in elke cover dragen bij tot het bijzondere en esthetische design. De covers van gewaxt canvas zijn beschikbaar in de stijlvolle en matching kleuren Khaki, Rust en Black.