Het ouderschap tegemoet met Pericles

Wil je helemaal klaar zijn voor de komst van je kleine spruit? Pericles heeft enkele nieuwe producten gelanceerd die beslist van pas zullen komen: de ultra compacte en opvouwbare buggy “XS”, de wandelwagen “2GO” voor tweelingen of twee op één volgende kinderen en de textielcollectie “UMI”. Stuk voor stuk duurzame, kwalitatieve, betrouwbare en doordachte producten.

Textielcollectie “UMI”

Reeds 130 jaar ontwerpt Pericles voor jou en je baby. Meer dan ooit stellen ze hun producten in vraag in deze snel evoluerende en veranderende maatschappij. In een wereld waar overconsumptie en wegwerpproducten de markt overspoelen streven zij naar duurzame en kwalitatief hoogstaande producten met focus op de veiligheid en de gezondheid van het kind. Daarom zijn de “UMI” producten gemaakt van eerlijke, organische materialen die het Oekotex label hebben en dus zeker vrij zijn van schadelijke stoffen. De “UMI” collectie is de no-nonsense natuurlijn en bestaat uit een aantal mooie basics zoals beddengoed, parkliggers, slaapzakjes en dekentjes. Allemaal knuffelzachte producten met een frisse, eigentijdse eco look.

umi

Wandelwagen “2GO”

De geboorte van een tweeling, een tweede broertje of zusje is onbeschrijfelijk mooi. Dit dubbele babygeluk brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. De zoektocht naar een gepaste wandelwagen wordt dan ook belangrijker dan ooit. De wandelwagen “2GO” van Pericles biedt u comfort, vrijheid en flexibiliteit. De zitjes, draagmanden en/of autozitjes kunnen naargelang de leeftijd van uw spruitjes willekeurig gecombineerd worden. De wandelwagen “2GO” is uitermate wendbaar door zijn zwenkwielen en het frame is ultra compact opvouwbaar. De kinderwagen “2GO” is voor uw spruitjes de mooiste plaats om de wereld te ontdekken.
2go

Buggy “XS”

De nieuwe “XS” heeft juist iets meer schwung! Deze kleine buggy is echt heel eenvoudig in gebruik. Hij is super licht en heeft een stevig gevormd zitje dat je in verschillende posities kan zetten, van rechtop tot liggend. Je kan met één hand de buggy open- en dichtklappen. De “XS” garandeert bovendien een optimale bewegingsvrijheid.
xs2
Voorzien van de nieuwste technologie en de lichtste materialen, brengt de “XS” rust in de dagelijkse sleur. Deze gebruiksvriendelijke buggy is ideaal om je te verplaatsen in de stad, voetpad op en af, tram in en uit, open of toe, de “XS” stelt je niet teleur. Met een hand vouw je hem in of uit. Ingevouwen draag je de “XS” gewoon over je schouder en heb je beide handen vrij. Niet meer dan 6,7 kg, dus makkelijk te duwen en te dragen! Compact als hij is, berg je hem zelfs in de kleinste ruimtes op.